Reacția lui Mircea Bravo după ce a intrat cu mașina în stâlp: „Mașina este avariată grav. Mulțumesc lui Dumnezeu...”

0
Publicat:

Influencerul Mircea Bravo are prima reacție după accidentul în care a fost implicat azi. Mircea Bravo era cel care se afla la volanul autoturismului. El a pierdut controlul asupra direcției și a lovit puternic un stâlp.

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina în stâlp
Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina în stâlp FOTO arhiva Adevărul

Astăzi am avut un accident de mașină. Am fost alături de alte 3 persoane. Nimeni nu a pățit nimic, doar un șoc puternic. Mașina este avariată grav. Atât testul de alcoolemie, cât și drug testul au ieșit negative. Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat și a avut grijă de noi”, a transmis cunoscutul vlogger.

Soția sa a avut un atac de panică și a fost dusă la spital

În urma impactului, soția sa a suferit leziuni, aparent ușoare, însă a fost transportată la Spitalul Municipal Beiuș pentru investigații suplimentare.

Evenimentul a fost raportat la 112 puțin înainte de ora 9:30, iar poliția s-a deplasat imediat la fața locului. Potrivit primelor informații furnizate de purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisar-șef Alina Fărcuța, se pare că Mircea Bravo a pierdut controlul volanului, intrând pe sensul opus de circulație.

Mircea Bravo a fost testat pentru consumul de alcool și droguri, iar ambele rezultate au fost negative. Astfel, se exclude ipoteza consumului de substanțe care ar fi putut contribui la producerea accidentului.

Surse din anchetă indică faptul că Mircea Bravo ar fi adormit la volan, ceea ce ar putea explica pierderea controlului asupra mașinii. Până în prezent, traficul rutier în zonă nu a fost afectat, iar ancheta continuă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale accidentului.

Comunicatul Poliției Bihor

„Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09.23, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul județean 764, în localitatea Roșia, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

Din primele investigații efectuate de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În urma accidentului rutier, o femeie, pasageră în autoturism, ar fi suferit leziuni, aparent ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

În urma testării conducătorului auto cu aparatele etilotest și DrugTest, rezultatele au fost negative.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.”

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite