Mircea Bravo, implicat într-un accident rutier. În ce stare se află soția sa

0
Publicat:

Influencerul și comediantul român, Mircea Bravo, a fost la un pas de o adevărată tragedie, luni dimineață, când acesta a fost implicat într-un accident rutier în localitatea bihoreană Roșia. Mașina, în care se afla alături de soție, a intrat într-un stâlp de electricitate.

Mircea Bravo și soția sa, implicați într-un accident rutier FOTO Arhivă
Mircea Bravo și soția sa, implicați într-un accident rutier FOTO Arhivă

Mircea Bravo era cel care se afla la volanul autoturismului. El a pierdut controlul asupra direcției și a lovit puternic un stâlp. În urma impactului, soția sa a suferit leziuni, aparent ușoare, însă a fost transportată la Spitalul Municipal Beiuș pentru investigații suplimentare.

Evenimentul a fost raportat la 112 puțin înainte de ora 9:30, iar poliția s-a deplasat imediat la fața locului. Potrivit primelor informații furnizate de purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisar-șef Alina Fărcuța, se pare că Mircea Bravo a pierdut controlul volanului, intrând pe sensul opus de circulație.

Influencerul nu a consumat alcool sau substanțe interzise

Mircea Bravo a fost testat pentru consumul de alcool și droguri, iar ambele rezultate au fost negative. Astfel, se exclude ipoteza consumului de substanțe care ar fi putut contribui la producerea accidentului.

Surse din anchetă indică faptul că Mircea Bravo ar fi adormit la volan, ceea ce ar putea explica pierderea controlului asupra mașinii. Până în prezent, traficul rutier în zonă nu a fost afectat, iar ancheta continuă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale accidentului.

Comunicatul integral al Poliției Bihor

„Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09.23, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul județean 764, în localitatea Roșia, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

Din primele investigații efectuate de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În urma accidentului rutier, o femeie, pasageră în autoturism, ar fi suferit leziuni, aparent ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

În urma testării conducătorului auto cu aparatele etilotest și DrugTest, rezultatele au fost negative.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.”

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite