Accident grav în județul Suceava: O persoană a murit, alte trei au ajuns la spital FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie pe șosea, duminică seara, 3 decembrie, în comuna Verești din județul Suceava. Două autoturisme, în care se aflau patru persoane, s-au ciocnit într-un mod violent. Una dintre victime și-a pierdut viața.

Accident în comuna Verești, Suceava FOTO ISU Suceava
Accident în comuna Verești, Suceava FOTO ISU Suceava

Incidentul a avut loc pe drumul ce leagă localitățile Dumbrăveni și Bursuceni. La sosirea echipajelor de salvare, toate victimele erau încarcerate. Impactul a fost atât de sever, încât trei dintre persoane au fost găsite în stop cardio-respirator, potrivit informațiilor furnizate de ISU Suceava.

Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată viața uneia dintre victime, iar medicii au constatat decesul.

Un tânăr în vârstă 21 de ani și-a recăpătat starea de conștiență, în urma manevrelor de resuscitare și a fost transportat la Urgențele Spitalului Județean Suceava. De asemenea, ceilalți doi pasageri au fost preluați de ambulanțe.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, precum şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Polițiștii au deschis o anchetă pe pentru a fi stabilite cauzele și împrejurării producerii accidentului.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite