Răzvan Fodor a dezvăluit că suferă de depresie şi anxietate: „Mi-e frică să apelez la medicaţie şi nu mai am răbdare să vorbesc cu psihoterapeuţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul şi prezentatorul TV Răzvan Fodor (43 de ani) a mărturisit în cadrul unui interviu că se confruntă de şase luni cu „o depresie moderată“ şi „o anxietate crescută“, dar că refuză medicamentele şi că şedinţele de pshihoterapie nu dau rezultate.

„Mă confrunt de 6 luni cu o depresie moderată şi o anxietate crescută. Nu cred că este din cauza vârstei. Am căutat soluţii, am vorbit inclusiv cu un psihiatru, dar mi-este frică să mă îndrept în zona de medicamentaţie şi prefer să merg în continuare pe remedii homeopate, ceaiuri, meditaţie şi exerciţii de respiraţie“, a declarat Răzvan Fodor în cadrul emisiunii „Love is Fun“ de pe pagina de Facebook a revistei A List Magazine, potrivit Click!.

„Nu mai am răbdare, nu mai am toleranţă să vorbesc cu psihoterapeuţi pentru că am vorbit destul. Vreau o scurtătură. Eu vorbesc zilnic cu Irina, cu prietenii apropiaţi, cu persoane care au trecut prin asta, dar mi-e greu să mă mobilizez. N-am motivaţie să fac sport, deşi am un abonament care mă aşteaptă de un an de zile să-l consum“, a mai spus prezentatorul. 

Răzvan Fodor este căsătorit de 8 ani cu Irina (30 de ani), reporter al emisiunii „La Măruţă“ şi fosta prezentatoare a „Poveştirilor de noapte“ de la Acasa TV, şi au împreună o fetiţă, Diana, în vârstă de 7 ani. 

VedetePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite