Răzbunarea lui Cătălin Bordea pe fosta soție, după ce a văzut-o sărutându-se cu Spike, cavalerul lui de onoare

0
Publicat:

Cătălin Bordea a mărturisit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, cum s-a răzbunat pe fosta sa soție, după ce aceasta a apărut în ipostaze tandre, alături de Spike, cel care-i fusese cavaler de onoare actorului.

Cătălin și Livia au divorțat. FOTO Instagram
Cătălin și Livia au divorțat. FOTO Instagram

Relația dintre Cătălin Bordea și Livia s-a încheiat, oficial, în luna iulie a acestui an, după mai bine de 11 ani în care cei doi au format un cuplu. Când Livia a decis să-și continue viața pe un alt drum, actorul a semnat actele de divorț, redându-i libertatea. 

Deși a suferit, Cătălin Bordea i-a lăsat fostei soții bolidul de lux pe achiziționat în leasing și a continuat să-i plătească și ratele la bancă.

Cum s-a răzbunat pe Livia

Recent însă, Cătălin a fost surprins de paparazzi CANCAN.RO în timp ce se urca în automobilul condus până mai de curând de Livia.

Actorul a explicat pentru sursa citată că a decis să-și ia înapoi mașina, după ce a văzut imaginile ( surprinse și făcute publice de aceeași publicație) cu Livia și Spike - nimeni altul decât bunul  prieten al actorului, cel care îi fusese și cavaler de onoare la nuntă - în ipostaze tandre.

„I-o lăsasem ei și o plăteam eu(..)Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi”, a declarat Cătălin Bordea.

Bordea: „Despre morți, numai de bine”

Amintim că, tot luna aceasta, după ce fosta lui soție a apărut în fotografii sărutându-se cu Spike, Cătălin Bordea a avut o reacție pe InstaStory.

Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris Cătălin Bordea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite