Cătălin Bordea, după ce a văzut imaginile în care fosta soție se săruta cu Spike: „Mi s-a reconfirmat”

0
Publicat:

Cătălin Bordea a văzut imaginile în care fosta lui soție, Livia, se sărută cu Spike, prietenul care i-a fost cavaler de onoare la nuntă. Comediantul a avut prima reacție publică după ce a văzut aceste imagini și spune că avea deja o bănuială în acest sens.

Cătălin Bordea a divorțat de soția lui Livia  FOTO  Instagram
Cătălin Bordea a divorțat de soția lui Livia FOTO Instagram

Cătălin Bordea și Livia au divorțat în lua iulie, după o căsnicie ce a durat mai bine de un deceniu. Zvonuri despre o posibilă despărire înter ei au apărut imediat după ce comediantul s-a întors de la „America Express”, show-ul pe care comediantul l-a câștigat alături de Nelu Cortea. Deși a negat pentru multă vreme că ar exista probleme între ei, în cele din urmă și-au anunțat divorțul.

Mai mult, zilele trecute, Cătălin Bordea a fost surprins alături de o brunetă misterioasă despre care se speculează că ar fi iubita lui. Tânăra seamănă izbitor de mult cu fosta lui soție, după cum arată Libertatea.

Însă la scurt timp după ce a fost văzut cu această tânără, a sosit „răspunsul în plic”. Fosta lui soție apare în fotografii sărutându-se cu Spike, prietenul lui Cătălin, cel care i-a fost și cavaler de onoare la nuntă. Cătălin Bordea a avut o reacție după ce a văzut acele imagini.  

Bordea: „Despre morți, numai de bine”

Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris Cătălin Bordea pe InstaStory.

Actorul de comedie a avut o părere și la Antena Stars. „Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi”, a mai spus Cătălin Bordea.

Deși Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea nu a avut nicio reacție, Spike a vorbit despre asta. Cei doi au fost fotografiați mergând pe stradă, apoi au urcat în mașină, unde s-au sărutat.

Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am COVID, trebuie să închid”, a zis el pentru Cancan. În prezent, fosta soție a lui Cătălin Bordea, lucrează ca PR pentru mai mulți artiști, printre care și Spike.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite