Andreea Antonescu, după informațiile despre legătura ei cu Cătălin Bordea: „Sunt dezgustată!”

0
Publicat:

Presa mondenă a vorbit recent despre faptul că Andreea Antonescu și-ar fi dorit mai mult decât o simplă amiciție cu fostul coleg de la America Express, Cătălin Bordea, care a trecut, de curând, printr-un divorț. Artista a explicat, în exclusivitate pentru Ego.ro, de ce subiectul a mâhnit-o.

Andreea Antonescu și Cătălin Bordea au fost colegi la America Express. FOTO arhivă
Andreea Antonescu și Cătălin Bordea au fost colegi la America Express. FOTO arhivă

Andreea Antonescu a spus că ea și comediantul au doar o legătură sinceră de prietenie.

 „Sunt dezamăgită”

Cântăreața a mărturisit că se simte dezamăgită de speculațiile create pe marginea legăturii dintre ei.

Atâta vreme cât sunt scornite și născocite niște materiale de genul acesta, nu sunt eu cea care trebuie să dea vreo explicație. Tot ce pot să îți spun este că sunt dezamăgită, dezgustată, mâhnită că se pleacă de la o idee sinceră, dezinteresată și bazată strict pe prietenie, iar unele persoane își doresc atât de mult să o transforme în respectiva mizerie”, a spus vedeta.

Andreea Antonescu punctează că între un bărbat și o femeie poate să existe și numai o frumoasă amiciție.

Nu mai discutăm de cuvintele pe care atât Cătălin Bordea, cât și Nelu Cortea, le-au adresat de-a lungul timpului despre mine (...). Sunt dezamăgită pentru că în 2023 mai pot să apară astfel de mizerii, pornite de la idee cum că probabil între un bărbat și o femeie nu poate exista o relație de amiciție când da, au sufletele dezamăgite, dar atât!”, a mai spus artista pentru pentru Ego.ro.

Îngrijorată pentru impactul asupra fetițelor ei

Vedeta arată că efectul speculațiilor e cu atât mai impactant cu cât, că Sienna, fiica ei cea mare, are acces la știrile care apar în România, iar în câțiva ani și Venice, cealaltă fetiță a artistei, va putea citi speculațiile apărute în presă despre ea și Bordea.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite