Rapperul A$AP Rocky, în fața instanței pentru acuzații de agresiune armată

0
Publicat:

Judecătorul din Los Angeles a hotărât, luni, că rapperul american A$AP Rocky, în vârstă de 35 de ani, va fi judecat pentru acuzații de agresiune armată. El ar fi folosit o armă semiautomată împotriva fostului său prieten și membru fondator al colectivului A$AP, Terell Ephron.

A$AP Rocky, judecat pentru acuzații de agresiune armată FOTO News
A$AP Rocky, judecat pentru acuzații de agresiune armată FOTO News

Cântărețul, pe numele său real Rakim Mayers, care are o relație cu Rihanna, se declară nevinovat în acest caz care datează din noiembrie 2021.

Ephron, cunoscut sub numele A$AP Relli, l-a acuzat pe A$AP Rocky că a tras focuri de armă spre el, în timpul unei altercații pe străzile din Hollywood, cauzându-i răni ușoare la mână.

La o audiere preliminară, ce a avut loc săptămâna trecută, Ephron a mărturisit că a pus capăt prieteniei cu A$AP Rocky, reproșându-i că, pe drumul său spre glorie, i-a uitat de ceilalți membri ai colectivului fondat în New York în 2008. Colectivul, format în perioada liceului, a contribuit la ascensiunea lui A$AP Rocky spre faimă.

Rapperul, faimos inclusiv pentru relația cu Rihanna FOTO Arhivă
Rapperul, faimos inclusiv pentru relația cu Rihanna FOTO Arhivă

Artistul susține că incidentul este „inventat”

Tensiunile dintre cei doi s-au acumulat de-a lungul timpului, Ephron susținând că rapperul nu și-a respectat promisiunile față de ceilalți membri, unii dintre ei ajungând în sărăcie și dependență de droguri.

Întâlnirea dintre ei, din urmă cu doi ani, a avut loc în fața unui hotel din Hollywood și a degenerat în focuri de armă. Ephron susține că A$AP Rocky l-a amenințat cu moartea, iar după ce a fost insultat și urmărit, rapperul a tras asupra lui.

Apărarea lui A$AP Rocky respinge acuzațiile, afirmând că Ephron a inventat incidentul - filmat parţial de camerele de supraveghere- pentru a obține bani, menționând că acesta a intentat și o acțiune civilă.

A$AP Rocky, certat cu legea

Rapperul, cunoscut pentru albumele „Long. Live. A$AP” și „At. Long. Last. A$AP”, a fost în centrul atenției într-un alt caz, în 2019, când o încăierare la Stockholm a dus la tensiuni diplomatice între Suedia și Statele Unite.

A fost condamnat la închisoare cu suspendare, iar atunci președintele Donald Trump l-a apărat, acuzând autoritățile suedeze de discriminare față de persoanele de culoare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite