Prima reacție a Shakirei, după ce justiția din Spania a condamnat-o la trei ani de închisoare cu suspendare

0
Publicat:

Vedeta columbiană Shakira a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare de către statul spaniol și a acceptat sentința întrucât nu vrea să-și mai piardă timpul în instanță.

Shakira FOTO Profimedia
Shakira FOTO Profimedia

Columbianca ar fi trebuit să plătească 14,5 milioane de euro sub formă de impozit pe venit, astfel că a prejudiciat Trezoreria Spaniolă. La scurt timp după sentință, Shakira a emis un comunicat prin care a lăsat de înțeles că se simte nevinovată în continuare.

Cântăreața ar fi vrut să câștige în instanță, însă a realizat că procesul va fi unul foarte lung, astfel că nu a mai dorit să continue.

„Am ajuns la concluzia că nu ar mai fi un triumf dacă prețul este să fii jefuită de câțiva ani din viață. Am o mare apreciere pentru cetățenii spanioli, cum ar fi Xabi Alonso, Sito Pons sau mulți alții, care au luptat până la final.

Am investit ani din viață pentru așa ceva, dar, pentru mine, astăzi, să câștig înseamnă să îmi recuperez timpul liber. Cu ce te mai încălzește victoria dacă pierzi 10-15 ani să o obții?“, a transmis Shakira, conform Marca.

Autorităţile spaniole au urmărit şi alte mari celebrităţi pentru evaziune fiscală, inclusiv jucători de fotbal precum portughezul Cristiano Ronaldo, argentinianul Lionel Messi şi jucătorul hispano-britanic Diego Costa. Toţi au ajuns la o înţelegere şi au plătit amenzi mari.

Antrenorul echipei Bayer Leverkusen, Xabi Alonso, a refuzat să ajungă la o înţelegere şi a câştigat în cele din urmă un proces împotriva agenţiei fiscale. Luna trecută, Curtea Supremă din Spania a confirmat achitarea sa.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite