Povestea lui A$AP Rocky, iubitul Rihannei. De la rățușca cea urâtă la noua imagine a casei de modă Gucci

0
Publicat:

Celebrul A$AP Rocky, cunoscut pentru talentul său muzical și legătura sa amoroasă cu Rihanna, a devenit imaginea campaniei Gucci, promovând frumusețea și moda fluidă și rupând barierele în relații.

 A$AP Rocky, alături de Rihanna. Sursa foto: Adevărul.ro
A$AP Rocky, alături de Rihanna. Sursa foto: Adevărul.ro

 În adolescență, A$AP Rocky  a avut multe probleme cu încrederea în sine

Într-o conversație cu jurnaliștii Vogue, A$AP Rocky, rapper, tată și partenerul de viață al Rihannei, își amintește cu umor de zilele sale de la pubertate și de provocările legate de pielea sa.

Cu toate că acum este unul dintre cei mai apreciați bărbați din industrie, Rocky mărturisește că a avut o perioadă dificilă în adolescență, plină de "încercări și erori" pentru a înțelege ce este potrivit pentru tipul său de piele. Astăzi, el se consideră principala sa sursă de inspirație în domeniul frumuseții.

Nu numai că A$AP Rocky strălucește în ultima campanie Gucci „Guilty” alături de actorii Julia Garner și Elliot Page, dar se și bucură de mesajul ei. Campania, care promovează un mesaj inclusiv și de rupere a barierelor în relații, este foarte aproape de inima rapperului.

Acesta consideră că moda și frumusețea sunt într-o continuă schimbare și ar trebui să reflecte o viziune mai largă, mai inclusivă a lumii. Rocky se așteaptă ca următoarea generație să fie mai deschisă și mai puțin concentrată pe etichete.

În ceea ce privește parfumurile „Gucci Guilty Elixir”, Rocky are o slăbiciune pentru versiunea „Pour Femme” datorită notelor de vanilie, pe care le asociază cu amintiri plăcute din copilărie și cu un sentiment de confort.

Această dragoste pentru vanilie este atât de profundă, încât și-a exprimat surprinderea când a fost informat despre legătura științifică dintre aroma de vanilie și confortul primelor zile de viață.

Dincolo de lumea frumuseții și a modei, pasiunile lui Rocky includ și filmele - în special filmele expresioniste germane din anii 1920, pe care le compară cu hip-hopul. Acum, cu lansarea iminentă a noului său album și după ce a devenit tată pentru a doua oară, A$AP Rocky realizează că timpul este o resursă prețioasă și își canalizează energia în a-și urmări fericirea.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite