Presa britanică încearcă să afle cine a fost misterioasa iubitoare de cai cu care prințul Harry și-a pierdut virginitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cartea sa autobiografică „Spare” (Rezervă), prințul Harry relatează cum și-a pierdut virginitatea pe când avea 17 ani, cu o femeie mai în vârstă, dar explică și unde consideră că a greșit.

Harry și Meghan. FOTO Facebook Harry & Meghan
Harry și Meghan. FOTO Facebook Harry & Meghan

Prințul Harry dezvăluie în volumul său „Spare” (Rezervă) că și-a pierdut virginitatea cu o iubitoare de cai a cărei identitate e o enigmă, potrivit Mirror Online.

}n volumul de memorii sunt dezvăluite detalii intime ale experienței pe care o numește "Un episod umilitor cu o femeie mai în vârstă căreia îi plăceau caii macho și care m-a tratat ca pe un tânăr armăsar”.

Am încălecat-o rapid, după care m-a plesnit peste fund și m-a trimis la plimbare. Una dintre multele mele greșeli a fost că am lăsat să se întâmple asta pe un câmp, chiar în spatele unui pub foarte aglomerat. Fără îndoială că cineva ne văzuse”, mărturisește Harry în volum.

O legătură cu Suzannah Harvey

Mirror Online scrie că în acea perioadă, tânărul prinț avea o legătură cu Suzannah Harvey, în vârstă de 23 de ani, fost model și pasionată de cai, în prezent mamă a doi copii și director executiv al Aeroportului Cotswold. 

Contactată de Daily Mail, Suzannah Harvey, a declarat că memoriile prințului Harry nu sunt un subiect pe care dorește să îl discute.

Cartea autobiografică scrisă de Prințul Harry prezintă diverse episoade din familia regală. Într-una dintre relatări, ducele povestește că prințul William l-ar fi îndemnat pe tatăl lor să nu se căsătorească cu Camilla.

Cartea de memorii a lui Harry urmează să fie publicată pe 10 ianuarie, dar ea a ajuns mai devreme la presă, după ce unele exemplare au fost puse în vânzare mai devreme în Spania.  

Amintim că, într-un interviu acordat postului de televiziune american CBS, Prințul Harry a spus, printre altele, că a fost „naiv” în legătură cu modul în care etnia lui Meghan Markle va afecta aparițiile media ale relației lor.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite