Monica Anghel apelează la detox: „Se beau doar sucuri și apă, se fac masaje terapeutice”

0
Publicat:

Monica Anghel apelează, o dată pe an, la câte o sesiune de detox. Anul acesta, pe 19 februarie, va merge la un cunoscut centru de detox din Brașov, pentru a-și curăța organismul și a-și consolida bunăstarea, potrivit Click!

Monica Anghel are grijă de silueta la care a ajuns. FOTO Instagram
Monica Anghel are grijă de silueta la care a ajuns. FOTO Instagram

Monica Anghel (52 de ani) este într-o formă fizică de invidiat. Printre secrete ei se numără postul intermitent, care îi dă energie și un tonus excelent, dar și sportul.

„Este un detox de absolut tot”

Are propriul ritual de întreținere, este extrem de atentă la alimentație, iar anual face și câte  o sesiune de detox.

„Pe 19 februarie merg la detox la Brașov (..) și stau o săptămână acolo. Fac asta de 4 ani, este foarte important pentru sănătate.Merg doar o singură dată pe an la detox. Se beau doar sucuri și apă, se fac masaje terapeutice, sport, plimbări în natură, este un detox de absolut tot. Mai facem hamam, saune, cam tot ceea ce ține de spa”, a mărturisit, pentru Click!, Monica Anghel.

Artista a uimit în ultimii ani cu o transformare spectaculoasă a siluetei sale, după ce a reușit să scape de multe kilograme.

Pe lângă muzică și proiectele pe care le are, Monica Anghel reușește să petreacă timp și cu fiul ei de 12 ani, Aviv.

„Băiețelul meu a început cursurile de actorie cu Cătălina Grama Ipate, Paul Ipate și Laura Anghel, anul trecut (...) Ce știu sigur este că învață mult la aceste cursuri, îi place, se simte în largul lui, noi putem să ne facem planuri dar Dumnezeu are deja planul făcut pentru fiecare dintre noi”, a mai mărturisit Monica Anghel.

 Articolul integral, în Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite