Cât costă un sejur de Paște la pensiunea Monicăi Anghel sau a Andreei Esca. Ce include pachetul de Paște

0
Publicat:

La pensiunile și hotelurile deținute de vedete, fie că la munte sau la mare, prețurile nu sunt pentru toate buzunarele. Cu toate acestea, nu duc lipsă de clienți, ba dimpotrivă. De Paște, pensiunea Monicăi Anghel din Argeș este plină până la refuz. La fel și cea a Andreei Esca de la Porumbacu de Sus, de lângă Sibiu.

Monica Anghel îi așteaptă pe turiști la pensiunea părinților săi FOTO: Click
Monica Anghel îi așteaptă pe turiști la pensiunea părinților săi FOTO: Click

Monica Anghel face Paștele acasă anul acesta, împreună cu familia. Și asta pentru că la conacul boieresc al părinților ei din Județul Argeș locurile de cazare s-au epuizat de trei luni. Vedeta nu se plânge, însă, pentru că afacerea merge ca pe roate.

Monica Anghel:„Nu este pensiunea mea, părinții mei sunt proprietarii”

De Paște stau acasă. Nu mergem la pensiune pentru că acolo este rezervat deja tot. E plin, nu mai sunt locuri. Nu mai sunt camere și pentru noi. Merge lumea în România de Paște, am înțeles că e rezevat cam peste tot. Mergem la biserică, evident, în noaptea de Înviere, cum facem în fecare an. În primul rând, vreau să se înțeleagă că nu este pensiunea mea, este pensiunea părinților mei, ei sunt proprietarii. Eu ceea ce fac este să-i ajut atunci când au nevoie de mine. Normal că mai investesc și eu acolo pentru că este a părinților noștri. Rămâne moștenire copiilor noștri că avem slavă Domnului!”, a declarat Monica Anghel, pentru Click!.

Monica Anghel și părinții ei au achiziționat, acum opt ani, o clădire impozantă în județul Argeș, care a aparținut unui producător de cherestea. Artista a investit atunci o sumă frumușică, mai precis peste 50.000 de euro și a transformat-o într-un conac boieresc de toată frumusețea. Banii au fost obținuți, la acea vreme, din fonduri europene.

Pensiunea are opt camere și dispune de o suprafață imensă de teren. Costul unui sejur de Paște, de patru zile, la pensiunea familiei Monicăi Anghel se ridică la 2.500 lei, pentru două persoane. Sejurul include cazarea, mic dejun, dar și o masa tradițională în ziua de Paște.

Andreea Esca, real succes și pe plan turistic

Andreea Esca deține la Porumbacu de Sus, la 38 de kilometri de Sibiu, un adevărat complex turistic, format din cinci căsuțe rustice, ce îmbină tradiționalul cu modernul.

Andreea Esca deține la Porumbacu de Sus FOTO Instagram
Andreea Esca deține la Porumbacu de Sus FOTO Instagram

Resortul este mai mereu plin de oameni. Peisajul montan din zonă este extrem de frumos, așa că turiștii care se cazează la pensiunea Andreei Esca se pot bucura de o imagine superbă: Munții Făgăraș, dar și Sibiul, care este extrem de aproape de locație.

Mai ales de Paște, resortul este plin. Cei ce au ales să-și petreacă minivacanța de Paște într-una dintre căsuțele vedetei complexului Andreei Esca, au fost nevoiți să scoată din buzunare...

Citește continuarea pe Click.ro!

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite