Mihai Trăistariu a găsit piesa pentru Eurovision, dar va concura pentru altă țară. Ce opțiuni ia în calcul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu (43 de ani), artistul care a reușit să obțină locul patru la Eurovision în 2006, a anunțat că a găsit piesa potrivită pentru Eurovision. Anunță însă că, cel mai probabil, va concura pentru altă țară. Artistul a explicat pentru Click! de ce ia în calcul o astfel de decizie.

Mihai Trăistariu. FOTO arhivă personală
Mihai Trăistariu. FOTO arhivă personală

Visul lui Mihai Trăistariu este să aducă trofeul Eurovision pentru prima dată în România. În 2006, artistul s-a apropiat foarte tare de podium și s-a clasat pe locul patru cu piesa „Tornero”. De atunci, spune el, nu a mai reușit să găsească un compozitor care să-i facă o piesă potențial câștigătoare.

Mihai Trăistariu: „Este din Finlanda compozitorul”

În 2024, Trăistariu vrea să participe neapărat la Eurovision, așa că a postat, din timp, pe rețelele de socializare un anunț adresat compozitorilor din România, dar și din afară, pe care i-a invitat să-i compună o piesă cu care să dea lovitura.

Zilele acestea, artistul a anunțat că tocmai a găsit o compoziție pe placul lui, cu care va merge sigur în competiția europeană de anul viitor. Piesa aparține unui compozitor finlandez.

Vreau să țin surpriză piesa deocamdată, pentru că fanii Eurovison, cel puțin ăștia din România, sunt foarte răutăcioși și țin surpriză până va fi gata tot. Fac și videoclip și după aceea o promovez. E o piesă venită din străinătate. Am primit deja 40 de melodii până acum și eu întotdeauna decid toamna cu ce particip. Anul trecut nu am mai mers, dar anul acesta am găsit o piesă foarte faină și-mi place. Este din Finlanda compozitorul”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Click!

Mihai Trăistariu: „În România se zvonește că nu se mai ține Eurovisionul”

Trăistariu este atât de încrezător în potențialul noii piese, încât ia în calcul să reprezinte o altă țară, în condițiile în care, spune el, participarea României în competiția de anul viitor de la Eurovision este incertă.

Eu aș vrea să încerc pentru România, dar, cum se zvonește că nu se mai ține, pentru că ăsta al nostru a luat zero puncte, și sunt zvonuri că nu se mai ține anul acesta, mă duc pentru altă țară. Sunt vreo 15 țări care permit artiști din străinătate și atunci nu am nici o problemă cu asta. Dacă se face particip pentru Romînia, dacă nu mă înscriu melodia pentru alte țări. Se poate peste tot. Văd eu unde, sunt destule: Azerbaidjan, Suedia, Finlanda, Danemarca, San Marino!”, a explicat artistul.

Continuarea, în Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite