Mașina lui Julian Sands a fost găsită de autorități. Actorul britanic este, în continuare, dispărut

0
Publicat:

Actorul britanic Julian Sands a fost declarat dispărut după ce a plecat, vineri, 13 ianuarie, într-o drumeție în munții San Gabriel, din California. Polițiștii au spus că i-au găsit mașina în apropierea locului în care era dat dispărut, scrie BBC.  

Julian Sands FOTO EPA- EFE
Julian Sands FOTO EPA- EFE

Actorul, în vârstă de 65 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din filmele „A Room with a View”, „The Killing Fields"și „Naked Lunch”, locuiește la Hollywood. 

Echipele de salvare au căutat un drumeț rătăcit în zona Baldy Bowl din Munții Baldy, o zonă populară pentru drumeții și schiori, de când un excursionist a fost dat dispărut, vineri seara, la ora 19.00, a afirmat purtătorul de cuvânt al departamentului șerifului, Nathan Campos. Oficialii l-au identificat pe bărbatul dispărut miercuri după-amiază. 

Într-un interviu acordat în anul 2018 ziarului The Guardian, Sands a vorbit despre pasiunea sa pentru alpinism. Într-un alt interviu din 2020, el s-a descris ca fiind cel mai fericit „în apropierea unui vârf de munte într-o dimineață rece". 

Actorul a povestit în anul 2020 că „la începutul anilor 90, a fost prins în Anzi într-o furtună puternică, la peste 6.000 de metri altitudine, împreună cu alţi trei bărbați. Unii băieţi apropiaţi de noi au pierit; am fost norocoşi".  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite