Manelistul Dani Mocanu, implicat într-un accident auto cu un cal. „Doar mie mi se putea întâmpla așa ceva” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dani Mocanu a fost implicat într-un accident rutier. Mașina în care se afla ar fi intrat în coliziune cu un cal. Manelistul a postat pe rețelele sociale imagini de la locul accidentului. 

„Doar mie mi se putea întâmpla așa ceva. Cel mai ghinionist om, asta este”, spune Dani Mocanu într-un clip video distribuit, sâmbătă, pe TikTok.

În imagini se văd un bolid de lux avariat, o ambulanță SMURD și mașini ale Poliției și pompierilor.

Accidentul s-ar fi produs când un cal ar fi apărut în mod neașteptat pe carosabil, potrivit România TV, iar impactul nu a mai putut fi evitat.

Nu se știe ce s-a întâmplat cu animalul și nici dacă manelistul era pasager sau șofer în mașină. Cert este că Dani Mocanu a scăpat nevătămat din acest accident.

Nu este primul incident rutier pe care manelistul l-a avut anul acesta.

În luna iulie, Dani Mocanu a fost prins circulând cu viteza de 189 km/h pe un sector de drum cu limită de viteză maximă admisă de 130 km/h și neavând documentele asupra sa, faptă pentru care  fost a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.475 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Dani Mocanu. FOTO Facebook
Dani Mocanu. FOTO Facebook

Nu se știe în ce zi a avut loc accidentul cu calul, dar dacă este vorba de un eveniment rutier ulterior celui din iulie și dacă la volan s-a aflat manelistul, Dani Mocanu ar fi condus fără drept.

Situația urmează să fie clarificată.

 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite