Cântărețul de manele Dani Mocanu, implicat într-o bătaie, la o benzinărie din Pitești VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii argeșeni au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, într-un scandal cu bătaie izbucnit la o benzinărie din Pitești. În incident a fost implicat și cântărețul de manele Dani Mocanu.

Dani Mocanu, implicat într-o bătaie la o benzinărie în Pitești. FOTO Facebook Dani Mocanu
Dani Mocanu, implicat într-o bătaie la o benzinărie în Pitești. FOTO Facebook Dani Mocanu

Bătaia a avut loc într-o benzinărie din zona Podul Viilor, la ieșirea din Pitești spre Ștefănești și Mărăcineni.

În altercație au fost implicate mai multe persoane. Printre agresori, s-a aflat și cântărețul de manele Dani Mocanu, dar și fratele acestuia. În incident au fost folosite bâte, iar un bărbat a ajuns la spital. Victima nu a vrut sa dea relații polițiștilor și cu atât mai puțin să depună plângere.

Polițiștii argeșeni au întocmit un dosar din oficiu.

„În noaptea de 18 spre 19 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că la o stație peco din Pitești ar fi avut loc o stare conflictuală, în cadrul căreia un bărbat ar fi fost agresat. La momentul sosirii polițiștilor, la fața locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală. Polițiștii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cauză se desfășoară cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Argeș.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite