Madonna, readusă la viață cu ajutorul unui medicament antisupradoză. Noi detalii șocante

0
Publicat:

Celebra artistă Madonna, în vârstă de 64 de ani, a trecut printr-un episod critic sâmbătă, 24 iunie, când a fost găsită în stare de inconștiență în locuința sa din New York, și transportată de urgență la terapie intensivă. Conform RadarOnline, persoanele care au găsit-o au fost nevoite să îi administreze Narcan.

Madonna
Madonna a fost găsită sâmbătă, 24 iunie, în stare de inconștiență. FOTO Profimedia (Arhivă)

Narcanul, care este comercializat și sub denumirea de Naloxonă, este un medicament folosit în mod obișnuit pentru a inversa sau reduce efectele opioidelor. Însă, este de asemenea, folosit pentru a inversa șocul septic acut la pacienți, o afecțiune de care se spune că ar fi suferit și celebra cântăreață americană. 

Medicamentul, aflat în mod obișnuit în trusele medicale ale celor bogați și faimoși, este considerat util pentru a crește tensiunea arterială în gestionarea șocului septic, o afecțiune care pune în pericol viața și care apare atunci când tensiunea arterială scade la un nivel alarmant

În plus, nu există nicio dovadă că artista ar fi avut nevoie de Naloxonă pentru a inversa sau reduce efectele unui consum de droguri. 

Până în acest moment niciun purtător de cuvânt al Madonnei nu a făcut comentarii. 

Cântăreața a avut o infecție bacteriană gravă, care a ținut-o câteva zile în spital, dar a fost externată și se recuperează acasă. Totuși, artista a fost nevoită să amâne turneul mondial „Celebration”, care urma să înceapă pe 15 iulie, la Vancouver, în Canada. De fapt, repetițiile pentru acest turneu au condus la deteriorarea stării de sănătate a cântăreței. 

Se pare că vedeta pop a fost găsită de un asistent. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite