Madonna a fost externată. Unde se află și cum se simte după o „infecție bacteriană gravă”

0
Publicat:

Madonna a fost externată din spital, este acasă și se simte mai bine după internarea la Terapie Intensivă. Vestea despre starea de sănătate a fost împărtășită de managerul vedetei, care a spus că a suferit o „infecție bacteriană gravă”.

Madonna a fost internată în spital 5 zile FOTO Shutterstock
Madonna a fost internată în spital 5 zile FOTO Shutterstock

Cântăreața în vârstă de 64 de ani urma să înceapă un turneu mondial de șapte luni în săptămânile următoare, dar a fost nevoită să-l amâne din cauza stării precare de sănătate.

Ea a fost dusă la casa ei din New York cu o ambulanță privată, a declarat o sursă pentru CNN, adăugând: „Este ok”. Încă nu se știe ce a cauzat infecția Madonnei, dar medicii au spus că aceasta a devenit extrem de gravă și a necesitat tratament la terapie intensivă, fiind internată timp de 5 zile.

Se așteaptă o recuperare completă a artistei

Infecțiile se pot dezvolta într-o afecțiune care pune viața în pericol numită sepsis sau otrăvire a sângelui. Este o urgență medicală și se întâmplă atunci când organismul dezvoltă o reacție extremă la infecție. Fără tratamentul potrivit, poate duce la leziuni tisulare, insuficiență de organ și chiar moarte.

Cel mai adesea, infecția inițială care declanșează aceste reacții în lanț începe în plămâni, piele, sistemul urinar sau tractul digestiv. 

Cântăreața a primit mii de mesaje de susținere online, de când managerul Guy Oseary a făcut miercuri o declarație privind sănătatea ei, anunță BBC

Detaliile cu privire turneul încă nu au fost anunțate, Oseary spunând: „În acest moment, trebuie să întrerupem toate angajamentele, inclusiv turneul. Vom împărtăși mai multe detalii cu voi de îndată ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și a spectacolelor reprogramate.”

Oseary a mai spus în declarația sa că se aștepta ca artista să își facă „o recuperare completă”.

A 45-a cea mai bogată femeie din SUA

Madonna, care este foarte secretoasă în ceea ce privește chestiunile de sănătate, se afla în etapele finale ale repetițiilor înainte de amplul ei turneu mondial.

Turneul Celebration ar fi trebuit să înceapă în Canada peste două săptămâni. Urma să fie al 12-lea turneu al vedetei, marcând 40 de ani de activitate în industria muzicală.

Revista americană Forbes o menționează pe Madonna ca fiind a 45-a cea mai bogată femeie din SUA, cu o avere estimată la 580 de milioane de dolari (460 de milioane de lire sterline).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite