Madonna, reacție dură la adresa celor care i-au criticat aspectul fizic. „Am fost înjosită încă de la începutul carierei“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apariția Madonnei la Grammy 2023 i-a șocat pe internauți, care au criticat-o pe vedeta americană. Aceasta a ripostat, spunând că pozele nu reflectă realitatea, iar societatea blamează femeile în vârstă.

Madonna ține un discurs la Premiile Grammy 2023
Madonna la Premiile Grammy 2023 FOTO Profimedia

O fotografie cu Madonna a devenit virală după apariția artistei la Premiile Grammy 2023. Cântăreața i-a prezentat pe Kim Petras și Sam Smith, câștigătorii trofelui pentru Cel mai bun duo/grup pop, iar fotografia virală a fost realizată în timpul acestei prezentări.

La scurt timp, internauții au „pus-o la zid“ pe cântăreața americană, iar pagina ei de Instagram a fost „inundată“ de comentarii jignitoare, care denunțau presupusa ei „obsesie pentru operațiile estetice“.

Cântăreața în vârstă de 64 de ani nu a rămas fără reacție la acest val uriaș de critci și a ripostat într-o postare pe contul de Instagram.

A fost o onoare pentru mine să-i prezint pe Kim Petras și Sam Smith la premiile Grammy. Mi s-a părut important să prezint prima femeie transgender care a câștigat la Grammy: un moment istoric. În loc să se concentreze pe ceea ce am spus în discursul meu, mulți oameni au ales să vorbească doar despre fotografii prim-plan cu mine, făcute cu o cameră cu obiectiv care distorsionează fața oricui. Încă o dată mă confrunt cu misoginism și prejudecăți legate de vârstă. E o lume care refuză să sărbătorească femeile trecute de 45 de ani și care simte nevoia să le pedepsească dacă sunt puternice, muncitoare și aventuroase.

Nu mi-am cerut niciodată scuze pentru niciuna dintre alegerile mele și nici pentru felul în care arăt sau mă îmbrac și nu am de gând să încep. Am fost înjosită de mass-media încă de la începutul carierei mele, dar înțeleg că totul este un test și eu sunt bucuroasă să-l dau, pentru ca tuturor femeilor să le fie mai ușor“, a scris artista pe pagina sa de Instagram.

Din 15 iulie, superstarul pornește într-un turneu mondial, vară pentru a celebra 40 de ani de carieră.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri