Larisa Iordache s-a căsătorit. Cum și-a făcut apariția la nuntă

0
Publicat:

Cerută în căsătorie în luna ianuarie a acestui an, Larisa Iordache și partenerul său de viață, Cristian Chiriţă, nu au mai stat pe gânduri și și-au unit destinele sâmbătă, 8 iunie, în fața ofițerului de la starea civilă.

Larisa Iordache
Larisa Iordache s-a căsătorit. Foto: Instagram/ larisa_iordache

Petrecerea are loc la un restaurant de pe malul lacului Snagov, unde sportiva și proaspătul ei soț și-au făcut apariția în barcă.

De astăzi, Larisa Iordache va purta numele de Chiriță. Fosta mare gimnastă a României a dezvăluit că își vor jura credință veșnică în fața lui Dumnezeu anul viitor. Deși au vrut ca nunta să aibă loc pe 1 iunie, de Ziua Copilului, planurile le-au fost date peste cap de competiții. 

De la acest eveniment important din viața Larisei Iordache nu a lipsit nici gimnasta Andreea Răducan, care a venit însoțită de soțul ei. 

Citește continuarea pe Click.ro!

Cine este Cristian Chiriță

Tânărul care i-a furat inima Larisei Iordache este sportiv de performanță și activează la CSM Constanța. Cristian Chiriță avut o relație cu jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs, cu 6 ani mai mare decât el. 

Sportivul este originar din Republica Moldova și reprezintă România în competițiile internaționale de tenis de masă, încă din 2015. 

Cristian Chiriță și-a luat inima în dinți și în prima zi a anului 2024 a cerut-o în căsătorie pe Larisa Iordache.

Anunțul a fost făcut de către sportivă chiar pe contul său de Instagram, potrivit Click!.

„01.01.2024. Pagina 1 din 366 a început cu un sincer DA. Te iubesc, Cristian Chiriţă”, a transmis la acea vreme sportiva.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite