Larisa Iordache și Diana Bulimar i-au pregătit o surpriză lui chef Scărlătescu la emisiunea Chefi la Cuțite. Cum a reacționat

0
Publicat:

Fostele concurente de la America Express, Diana Bulimar și Larisa Iordache, au venit în cea de-a 11-a ediție Chefi la Cuțite pentru a-i face o surpriză fostului lor adversar, chef Cătălin Scărlătescu.

FOTO a1.ro
FOTO a1.ro

Fostele gimnaste au venit în platou cu voie bună și au pregătit un preparat simplu. Ele au povestit și despre experiența pe care au trăit-o în celebra competiție. Cele două au avut ca scop să îi facă o surpriză lui chef Scărlătescu care a fost plăcut surprins de apariția gimnastelor în platoul de la Chefi la Cuțite. 

„Mamă, dar așa superbe!”, a reacționat chef Cătălin Scărlătescu. 

Revederea dintre cei trei a fost una plină de emoții. Foști concurenți la America Express, și-au amintit cu drag de momentele petrecute împreună, dar și de momentele în care concurau unii împotriva celorlalți. 

„Am slăbit 15 kilograme până acum. M-au alergat de m-a luat naiba. La prima amuletă, prima imunitate am alergat cu ele”, a dezvăluit cheful, potrivit a1.ro

Chef Cătălin Scărlătescu a povestit și despre un lucru care l-a uimit în Mexic legat de cele două sportive. El a amintit de faptul că acestea erau singurele vedete recunoscute pe stradă de mexicani. 

„Am uitat să vă zic, în Mexic, singurele vedete care au fost recunoscute pe stradă au fost ele două. Alerga lumea după ele”, a mai spus juratul. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite