Larisa Iordache și-a prezentat noul iubit. Cum a cucerit-o fostul partener al lui Bernadette Szocs FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta mare gimnastă Larisa Iordache (26 de ani) și-a prezentat noul ei partener, Cristian Chirița, până nu demult iubitul campioanei de tenis de masă, Bernadette Szocs (28 de ani).

image

Chirița este campion național cu CSM Constanța la tenis de masă, iar ce doi și-au ținut o perioadă relația secretă. Joi seara, iubiții nu s-au mai ferit de nimeni și au participat împreună la un eveniment. Ba chiar Larisa și-a prezentat în termeni frumoși partenerul de viață, dezvăluind cum a fost cucerită de acesta: „E frumos și inteligent”.

„Sunt foarte liniștită. Sunt foarte încântată. Este un bărbat foarte frumos, este un bărbat foarte inteligent. Comunicăm foarte mult, iar asta ne ajută. Totul e bine. E prima noastră apariție”, a spus Larisa Iordache. Fosta gimnastă a fost completată de Cristian Chirița, fostul iubit al lui Bernadette Szocz: „Sunt foarte mândru să am o iubită superbă. Mi-am găsit liniștea sufletească”.

Larisa Iordache trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Foto Click
Larisa Iordache trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Foto Click

În timpul declarațiilor, Larisa a glumit, după ce camerele au fost ațintite asupra iubitului ei, iar microfoanele reporterilor au făcut ca actuala antrenoare să nu se mai vadă. „Nu mă văd. El a luat toată înălțimea. Când s-a împărțit înălțimea, el a luat-o și pe a mea. Dar e OK”, a spus amuzată Larisa.

La finalul anului trecut, fosta gimnastă s-a despărțit de partenerul ei de atunci. Până să-l cunoască pe Chirița, Larisa Iordache a recunoscut că are mulți admiratori și că își așteaptă mare iubire: “Sunt într-o perioadă a vieții mele în care îmi doresc foarte tare să mă ocup de mine, să mă dezvolt psihic și emoțional foarte mult și, ulterior, când se va ivi ocazia să vină cineva în viața mea ca printr-un miracol, nu o să spun nu”.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite