Larisa Iordache se mărită! Multipla campioană la gimnastică a fost cerută de soție

0
Publicat:

Se anunță nuntă mare în sportul românesc. Fosta mare gimnastă Larisa Iordache (27 de ani) a fost cerută în căsătorie, chiar în prima zi din an, de către partenerul său de viață, Cristian Chiriţă. 

Larisa Iordache și  Cristian Chiriță. FOTO Instagram
Larisa Iordache și Cristian Chiriță. FOTO Instagram

Anunțul a fost făcut de către sportivă chiar pe pagina sa de Instagram, potrivit Click!.

„01.01.2024. Pagina 1 din 366 a început cu un sincer DA. Te iubesc, Cristian Chiriţă”, a scris Larisa Iordache în dreptul imaginii publicate pe contul său de socializare.

Înainte să își cunoască viitorul soț, fosta mare gimnastă a României a stat o perioadă de timp singură pentru a-și face ordine în gânduri.

Acum se bucură de fiecare clipă de fericire alături de viitorul ei soț.

„Ce m-a șocat? Wow. Felul lui de a fi. Pentru că este natural. Nu am găsit niciodată vreo întrebare, în urma faptelor lui. Este natural în tot ce face și în tot ce spune. Mi se pare foarte frumos acest lucru, pentru că, consider că doar așa poți să ai o conexiunea reală, că sinceritatea ne ajută să fim reali. Și cred că contează foarte mult acest lucru. Nu știu asta. Așa pare. Cred că este. Suntem asemănători sufletește, cât și emoțional. Dar asta se vede și din acțiunile noastre pe care le facem unul față de altul și față de oamenii dragi nouă”, declara Larisa Iordache în spațiul public despre viitorul său soț”, a mai spus Larisa Iordache.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță, felicitați de fani

Imaginile postate pe contul de Instagram au adunat valuri de felicitări.

„Să fie într-un ceas bun, Lari!”, „Felicitari, draga mea. Să fiți fericiți toată viața”, „Felicitări dragilor! Casă de piatră și să aveți cea mai frumoasă viată împreună!, „Draga mea…mă bucur enorm de mult pentru tine. Îți doresc să fii fericită și împlinită pe acest nou drum pe care o să îl pășiți împreună. Te îmbrățișez cu mult drag”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Larisa Iordache de la fani.

Cine este Cristian Chiriță

Tânărul care i-a furat inima Larisei este sportiv de performanță și activează la CSM Constanța. Cristian Chiriță avut o relație cu jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs, cu 6 ani mai mare decât el.

Sportivul este originar din Republica Moldova și reprezintă România în competițiile internaționale de tenis de masă, încă din 2015.

Articolul integral, în Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite