Cum a reuşit Mihai Mărgineanu să-şi cumpere o casă în Spania. „Oricine poate să facă, numai că trebuie să te agiți un pic”

0
Publicat:

Invitat la podcastul lui Teo Trandafir, cunoscutul artist Mihai Mărgineanu a vorbit despre casa pe care şi-a cumpărat-o cu ceva timp în urmă în Spania, în Costa Del Sol, despre care Playtech a scris că ar fi constat 260.000 de euro.

Mihai Mărgineanu, foto arhivă
Mihai Mărgineanu, foto arhivă

El a mărturisit că a reuşit să facă această achiziţie după ce a apelat la un credit de la o bancă spaniolă.

„Acolo e credit! Oricine poate să facă, numai că trebuie să te agiți un pic. Mi-am făcut credit la banca spaniolă cu actele din România, de la ANAF, cu traduceri, a durat șase luni întreaga șmecherie”, a spus artistul, potrivit Libertatea.

El a mărturisit, de asemenea, că trece printr-o perioadă foarte bună, în care are foarte multe proiecte, legate de concerte şi alte evenimente, în timp ce filmează şi pentru serialul PROTV „Las Fierbinţi”, ceea ce îi permite să strângă bani şi să facă lucruri pe care le consideră importante pentru viitorul său. Un astfel de lucru este şi casa din Spania.

„Depinde unde vrei să îmbătrânești. (...) Eu aș vrea să îmbătrânesc la munte, la mare”¸ a mai spus el.

Într-o altă emisune, de data aceasta la Kanal D, Mihai Mărgineanu a mărturisit că le este recunoscător lui Şerban Huidu, care, pe vremea când realiza „Cronica Cârcotaşilor, l-a ajutat să ajungă „pe sticlă” şi lui Cătălin Neamțu și Mihai Bobonete, care i-au pus chitara în mână şi l-au urcat direct pe scenă la Cafe Deco, unde ei aveau spectacole de improvizaţii.

Din acel moment, cariera sa este în continuă creştere şi acum, după ce şi-a cumpărat şi casa din Spania, visul că la pensie va sta şi la munte şi la mare e cât se poate de real.

„Este o perioadă în care muncesc și îmi pot permite să strâng, să fac lucruri. Peste ceva timp nu o să mai muncesc. De ce? Pentru că nu o să mai vreau, nu o să mai am chef sau nu o mai pot. În perioada asta, în care pot mă chinui să îmi asigur viitorul ăla de care probabil Dumnezeu, bunuțul, o să râdă, când eu îi spun planurile mele de viitor. Eu măcar încerc să fac ceva. Așa este ideea mea, să stau mai mult acolo pentru că e cald. (…) Asta a fost ideea. Poate că nu o să îmi mai placă peste 10 ani, pot să o vând și să plec în altă parte”, a declarat Mărgineanu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite