Larisa Iordache este însărcinată: „Ne dorim şi te aşteptăm cu nerăbdare, ne simţim binecuvântaţi că ne-ai ales ca părinţi”

0
Publicat:

Multipla campioană la gimnastică Larisa Iordache a anunţat pe pagina sa de Facebook că este însărcinată și va deveni mamă pentru prima oară.

Larisa Iordache este însărcinată FOTO: FB
Larisa Iordache este însărcinată FOTO: FB

 „Te dorim şi te aşteptăm cu nerăbdare . Eşti o binecuvântare, iar noi ne simţim binecuvântaţi că ne-ai ales ca părinţi. Iubiea noastra infinită“, a scris Larisa pe Facebook, mesaj însoțit de o fotografie alături de soţul ei.

Fosta gimnastă, în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit cu Cristian Chiriţă pe 8 iunie 2024. Ea fost cerută de soţie în prima zi a anului.

Larisa Iordache şi Cristian Chiriţă, campion naţional la tenis de masă, şi-au făcut publică relaţia în aprilie 2023. Sportivul este originar din Republica Moldova și reprezintă România în competițiile internaționale de tenis de masă, încă din 2015.

Nunta a avut loc la un restaurant de pe malul lacului Snagov, unde sportiva și proaspătul ei soț și-au făcut apariția în barcă.

Multiplă campioană europeană şi mondială, Larisa Iordache are în cariera sa o medalie bronz la Jocurile Olimpice, cu echipa, în 2012, la Londra.

Patru medalii la Campionatele Mondiale: două de argint şi două de bronz. 

De asemenea, sportiva a obținut 16 medalii de Campionatele Europene: 7 de aur, 7 de argint şi 2 de bronz, precum şi trei la Jocurile Mondiale Universitare, două de aur şi una de bronz. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite