Justin Timberlake a fost eliberat. Artistul fusese arestat la New York pentru conducere sub influența alcoolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântărețul american Justin Timberlake a apărut încătușat în fața instanței, în urma arestării sale pentru conducere sub influența alcoolului, la New York. După punerea sa sub acuzare, artistul a fost eliberat din arest și urmează să se prezinte la tribunal săptămâna viitoare. 

Justin Timberlake, prins băut la volan. FOTO Getty Images / Gulliver
Justin Timberlake, prins băut la volan. FOTO Getty Images / Gulliver

UPDATE: Arestat pentru conducere în stare de ebrietate în Long Island, New York, artistul, în vârstă de 43 de ani, s-a prezentat marți, 18 iunie, la tribunal pentru a fi pus sub acuzare, iar la scurt timp a fost eliberat din custodia poliției, potrivit People.

Timberlake, însoțit de avocatul Ed Burke Jr. și de alte două persoane, a apărut în fața instanței încătușat „cu mâinile în față” și a purtat „o cămașă neagră de bowling, blugi de culoare deschisă și Air Force 1 de culoare albă și baby blue” în timpul apariției la tribunalul din Sag Harbor, a relatat o sursă pentru People.

După punerea sub acuzare, cătușele i-au fost scoase.

„Părea un pic supărat”, a relatat sursa:

„Jessica [Biel, soția lui] nu era cu el”.

Potrivit TMZ, Justin Timberlake a fost pus sub un singur cap de acuzare pentru conducere sub influența alcoolului și a fost citat pentru că a ignorat un semn de oprire și pentru că nu a păstrat banda de circulație.

Artistul urmează să se prezinte la tribunal pe 26 iulie.

Potrivit unei surse citate de People, starul american a fost arestat după ce a luat cina la Hotelul American din Sag Harbor. La ieșirea din local, în timp ce conducea spre casa prietenului său, a fost tras pe dreapta.

„Nimeni nu a fost rănit”, a spus sursa.

Știrea inițială:

Cântărețul american Justin Timberlake a fost arestat în Long Island, New York, după ce s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice, relatează Daily Mail.  

Artistul, în vârstă de 43 de ani, a fost oprit de poliție luni noaptea, în Sag Harbor, New York. Timberlake urmează acum să se prezinte în fața unui judecător.

Acesta ar urma să susțină două concerte în Chicago, în weekend. Pe lângă cele două spectacole, el mai are în program alte două show-uri săptămâna viitoare.

Mai multe surse au declarat pentru TMZ că artistul a fost prins în stare de ebrietate la volan, după ce a petrecut cu mai mulți prieteni la un hotel din Sag Harbor.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite