La volan fără permis, numere, certificat de înmatriculare, dar cu 1,10 mg/l alcool în aerul expirat

0
Publicat:

Un bărbat din Bacău a fost prins pentru a doua oară în această lună conducând un autoturism fără numere de înmatriculare și sub influența alcoolului, pe o stradă din localitatea Nicolae Bălcescu.

 Poliția Română: Un exemplu de „Așa NU” Foto: Arhivă
Poliția Română: Un exemplu de „Așa NU” Foto: Arhivă

Vă mai amintiți cazul individului din Bacău, care conducea un autoturism cu 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără numere de înmatriculare? Ei bine… a comis-o din nou! Se pare că „experiența" anterioară nu i-a fost „învățătură de minte”. S-a facut participant la trafic, neavând permis de conducere, numere, certificat de înmatriculare și cu 1,10 mg/l”, a transmis Poliția Română într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit publicației locale Ziaruldebacau.ro, evenimentul s-a petrecut în localitatea Nicolae Bălcescu, bărbatul în vârstă de 37 de ani fiind la a doua abatere, după ce pe 3 iunie, polițiștii l-au depistat conducând același autoturism cu certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numere de înmatriculare retrase. Atunci, bărbatul avea alcoolemie de 1,33 mg/l, polițiștii reținându-i la acel moment permisul de conducere și întocmindu-i-se dosar penal.

Polițiștii au dispus și de această dată reținerea șoferului pentru 24 de ore și l-au introdus în arestul I.P.J. Bacău. Ulterior, acesta a fost prezentat instanței de judecată care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, pentru infracțiunile de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, având plăcuțele de înmatriculare retrase, cu dreptul de a conduce suspendat și sub influența alcoolului.

Un exemplu de „Așa NU”!”, menționează Poliția Română.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite