Johnny Depp, găsit inconștient în camera sa de hotel, înaintea concertului din Budapesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Johnny Depp, în vârstă de 60 de ani și trupa sa, Hollywood Vampires, au fost nevoiți să anuleze în ultima clipă concertul de la Budapesta, după ce acesta a fost găsit inconștient în camera sa de hotel, relatează hellomagazine.com.

johnny depp dinti png

Trupa Hollywood Vampires, formată din Johnny Depp și Alice Cooper, aflată în prezent în turneu prin Europa, trebuia să cânte la Budapesta, Ungaria, pe 18 iulie, dar cu câteva momente înainte de spectacol, a fost nevoită să anuleze show-ul. Acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care celebrul actor, în vârstă de 60 de ani, și trupa sa și-au anulat apariția. Se pare că, starul de la Hollywood a fost găsit inconștient în camera sa de hotel.  

Potrivit rapoartelor, starea actorului, care a rămas în istorie pentru rolul lui Jack Sparrow din Pirații din Caraibe, a fost atât de gravă încât au fost nevoiți să cheme ajutoare medicale.

„Toate biletele (generale și VIP, inclusiv meet & greet) vor fi rambursate integral. Îi iubim și apreciem pe toți fanii care au călătorit de aproape și de departe pentru a ne vedea ridicându-ne și ne pare sincer rău. Scuze sincere Hollywood Vampires”, a fost declarația trupei, distribuită la InstaStory, pe pagina personală de Instagram a lui Johnny Depp.

Fanii așteptau cu sufletul la gură spectacolul, dar au fost luați prin surprindere de anunțul brusc și și-au împărtășit îngrijorarea pe rețelele de socializare. 

„Totul era pregătit, scena era pregătită, echipa din culise era pregătită pentru petrecere. Nimeni nu s-a gândit că ar putea fi o problemă, mai ales că membrii trupei făcuseră montajul sonor care fusese programat pentru după-amiază”, anunţase unul dintre artiştii care au cântat în deschidere.

Turneul lor va continua prin Europa pe parcursul lunii, încheindu-se pe 23 iulie în Germania, urmat de trei zile stabilite în SUA pentru a compensa aparițiile recent anulate, încheindu-se pe 30 iulie. Trupa Hollywood Vampires s-a format în 2012. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite