Iubirea pătimașă a lui Alain Delon pentru senzuala Mireille Darc: „A fost femeia vieții mele“. Motivul pentru care a părăsit-o

0
Publicat:

Ea a fost femeia vieţii mele. Am fost atât de fericiţi împreună", spunea fermecătorul Alain Delon la moartea actriței Mireille Darc, în 2017. Cei doi au trăit timp de 15 ani o iubire pătimașă. Astăzi artista ar fi împlinit 85 de ani.

Despre cuceritorul Alain Delon și femeile de care s-a îndrăgostit s-a scris mult, însă una dintre ele a fost specială. Una cu care a trăit între 33 şi 48 de ani, când era în floarea vârstei şi a carierei. O femeie pe care a iubit-o exact pentru ceea ce era ea, cu atât mai mult cu cât ea nu-i putea dărui copii: Mireille Darc, şi ea actriţă, comparată adesea cu Brigitte Bardot, scrie okmagazin.ro

Mireille Darc și Alain Delon, o iubire de 15 ani FOTO Getty Images
Mireille Darc și Alain Delon, o iubire de 15 ani FOTO Getty Images

Şi-a început cariera în 1960 şi a jucat în peste 50 de filme, printre care pelicula de succes din 1972 Le Grand Blond Avec Une Chaussure Noire, dar şi producţiile Jeff, L’Homme Pressé, Les Bons Vivants şi Borsalino, în care a jucat alături de Alain Delon. Aşa s-a şi legat iubirea lor, după filmările pentru Jeff ajungând unul dintre cele mai emblematice cupluri ale cinematografiei franceze. „Ne-am intersectat... Alain s-a uitat la mine, m-am uitat şi eu. Mi-a zâmbit. I-am zâmbit. Mi s-a părut frumos, dar nu am spus: «Oh! acesta este omul vieţii mele». Apoi, el mi-a cerut să fac împreună cu el un film, Jeff. Era undeva prin 1968 când am început filmările“, îşi amintea Mireille, mărturisind că relaţia cu sex simbolul Franţei a vindecat-o de gelozie.

"N-aș vrea să plece, să mă lase"

Mă bucur că am acum 81 de ani, nu 40, de exemplu. Că nu mi-au mai rămas mulţi ani de trăit fără ea. Mireille, cel puţin, acum nu mai suferă. Se odihneşte. Fără ea, mă pot duce şi eu“, concluzionează el plin de amărăciune. Ce i-a despărţit, până la urmă, înainte de moarte? Alain spune că tocmai acel lucru pe care-l acceptase iniţial, fiindcă o iubea atât de mult. „Am fi rămas împreună, dacă ea ar fi putut deveni mamă. Doctorii mă avertizaseră, însă, că din cauza problemelor ei cardiace n-ar fi supravieţuit unei sarcini. A suferit cumplit că nu mi-a putut dărui un copil. A fost drama vieţii ei şi ceea ce ne-a despărţit finalmente“, spunea Alain Delon în 2017, la decesul actriței.

Aşa se face că, în ciuda sentimentelor puternice care îi legau, cei doi au ajuns să se îndepărteze încet, încet. Ruptura a devenit cu atât mai evidentă în 1981, când Alain începuse să se întâlnească cu Anne Parillaud, partenera lui din pelicula pe care o filma atunci, Pour la peau d´un flic.

Doi ani mai târziu, despărţirea de Mireille devenea definitivă. „E în continuare prezent în viaţa mea şi pentru nimic în lume n-aş vrea să plece, să mă lase. Am nevoie de el. Şi îl iubesc în continuare, chiar dacă altfel“, spunea ea. Şi prietenia lor a continuat şi după ce, în 1987, Delon a început o altă relaţie, cu Rosalie van Breemen, cea cu care a avut doi copii: pe Anouchka, în 1990, şi pe Alain Fabien, în 1994. Pentru totdeauna. Alain a rămas în viaţa ei şi după ce ea s-a căsătorit, în 2002, cu Pascal. Mai mult decât atât, în ultimele clipe ale vieții, Alain Delon a fost la căpătâiul iubitei sale din tinerețe.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite