„Îmi lipseşte tatăl meu“. Mesaj emoționant scris de către fiica lui Bruce Willis pe rețelele de socializare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rumer Willis, fiica lui Bruce Willis, a publicat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, alături de o fotografie cu tatăl său, de pe vremea când ea era doar un copil. Actrița a mărturisit că îi este dor de tatăl ei, iar unii fani s-au gândit la ce este mai rău.

Fiica lui Bruce Willis pe când era copil ținută în brațe de actor
Rumer Willis și Bruce Willis. Foto Facebook

"Chiar îmi lipseşte tatăl meu astăzi”, a scris Rumer, în dreptul fotografiei, semn că îi este dor de tatăl ei, în timp ce starea lui continuă să se înrăutățească.

Sora actriţei, Tallulah Willis, cel mai mic copil al lui Bruce şi al fostei soţii Demi Moore, a împărtăşit, de asemenea, postarea pe Instagram Story.

”La naiba, fotografiile astea m-au terminat în seara asta. Eşti toată inima mea şi sunt atât de mândră să fiu Tallulah Belle Bruce Willis a ta”, a mai scris ea.

Anul trecut, actorul a fost diagnosticat cu demență frontotemporală, dar și cu afazie, o incapacitate de a vorbi sau de a înțelege vorbirea, mediată de creier

În termeni de specialitate, demența frontotemporală ”este un termen generic pentru un grup de tulburări cerebrale care afectează în principal lobii frontali și temporali ai creierului”, scrie ET.

Recent, Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, a fost văzut în public pentru prima dată după ce familia sa a dezvăluit că s-a îmbolnăvit.

Imaginile l-au arătat purtând un trening negru, cu o mână în buzunar, un hanorac albastru și o căciulă de lână. Actorul s-a plimbat alături de doi prieteni pe un trotuar din Santa Monica, în California.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite