Fiica lui Bruce Willis, despre cum a văzut evoluția bolii actorului: „Die Hard a dat peste cap urechile tatei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tallulah, una dintre fiicele lui Bruce Willis, spune că, deși familia ei se află acum la „începutul durerii”, își găsește consolarea în încercarea de a-și face tatăl să se simtă mai confortabil, scrie The Guardian.

Tallulah și tatăl său, Bruce Willis. FOTO Instagram
Tallulah și tatăl său, Bruce Willis. FOTO Instagram

Publicația face trimitere la un eseu pe care fiica actorilor Bruce Willis și Demi Moore l-a scris  pentru Vogue, în care mărturisește că, în adolescență, credea că lipsa de reacție a tatălui ei, diagnosticat acum cu afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale care afectează capacitatea de a comunica, era dată de lipsa de interes pentru viața ei și de filmul Die Hard.

Anunțul cu privire la boala gravă de care suferă Bruce Willis, în vârstă de 68 de ani a fost făcut în martie 2022, când familia acestuia a anunțat și retragerea actorului.

Vedetele care au lucrat cu Willis în ultimii ani au sugerat că au existat semne ale declinului său cognitiv pe platourile de filmare. 

Și Tallulah, fiica lui Bruce, remarcase anterior diagnosticului că tatăl său are probleme. 

„Știam de mult timp că ceva nu este în regulă. A început cu un fel de lipsă de reacție vagă, pe care familia a pus-o pe seama pierderii auzului de la Hollywood. Die Hard a dat peste cap urechile tatei”, a scris Tallulah Willis.

„Nu sunt suficient de interesantă pentru tatăl meu”,  

Fiica actorului mărturisește că, atunci când lipsa de reacție a tatălui s-a acutizat, ea a luat-o personal, presupunând că tatăl ei „își pierdea interesul” din cauza noii sale familii: soția sa, Emma Heming Willis, și cei doi copii ai lor.

„Creierul meu de adolescent s-a torturat cu niște calcule matematice greșite. Nu sunt suficient de frumoasă pentru mama mea, nu sunt suficient de interesantă pentru tatăl meu”, a mai spus Tallulah Willis.

Tânăra, în vârstă de 29 de ani, a adăugat că a suferit de anorexie timp de patru ani, după perioade de depresie și dependență de alcool.

Am întâmpinat declinul lui Bruce în ultimii ani cu o parte de evitare și negare de care nu sunt mândră, dar adevărul este că eram prea bolnavă eu însămi pentru a face față”, a scris aceasta.

„Fac tone de fotografii”

Tallulah Willis a mai spus că, deși familia ei se află acum la „începutul durerii”, își găsește consolarea în încercarea de a-și face tatăl să se simtă mai confortabil.

„De fiecare dată când mă duc la casa tatălui meu, fac tone de fotografii căutând comori în lucruri la care nu obișnuiam să acord prea multă atenție. Am toate mesajele vocale de la el salvate pe un hard disk”, a adăugat Tallulah.

Actuala soție a actorului, Emma Heming Willis, le-a cedrut paparazzilor să nu mai facă fotografii soțului ei, pentru că flash-urile l-ar putea deruta.

„Nu ne retragem niciodată cu adevărat”

Arnold Schwarzenegger, fostul său coleg de scenă al lui Bruce Willis a mărturisit că îl consideră fantastic:

Înțeleg că, în circumstanțele sale, din punct de vedere al sănătății, a trebuit să se retragă. Dar, în general, știți, nu ne retragem niciodată cu adevărat. Eroii de acțiune, se reîncarcă”.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite