Soția lui Bruce Willis, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre lupta actorului cu demența VIDEO

0
Publicat:

Soția lui Bruce Willis, Emma Heming, a oferit o actualizare sfâșietoare despre starea de sănătate înrăutățită a soțului ei, recunoscând că este „greu de știut” dacă starul de la Hollywood este sau nu conștient de boala sa, relatează Daily Mail. 

Soția lui Bruce Willis a oferit o actualizare sfâșietoare despre starea de sănătate a actorului
Soția lui Bruce Willis a oferit o actualizare sfâșietoare despre starea de sănătate a actorului

În luna februarie a acestui an, Emma a anunțat că bărbatul de 68 de ani a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD) - o formă neobișnuită de demență care provoacă o deteriorare a comportamentului, a personalității și a limbajului. 

Luni, Emma a oferit detalii despre starea de sănătate a acestuia, în timp ce se lupta cu lacrimile și vorbea despre cum face față „durerii și tristeții” de a-și vedea soțul cedând în fața bolii.

De asemenea, ea a dezvăluit că este un „lucru frumos, în atâta tristețe” să le vadă pe cele două fiice ale lor, Mabel, în vârstă de 11 ani, și Evelyn, care are 8 ani, îngrijindu-și tatăl. 

„Ceea ce am învățat este că demența este (o boală) grea”, a declarat Emma, în cadrul emisiunii matinale „Today”, de la NBC. „Este greu pentru persoana diagnosticată. Este greu și pentru familie. Și asta nu este diferit pentru Bruce sau pentru mine ori pentru fetele noastre. Și când se spune că este o boală de familie, chiar așa este”. 

Când a fost întrebată cum a procedat pentru a le explica boala lui Bruce copiilor lor, ea a spus: „Cred că întotdeauna a fost... suntem o familie foarte sinceră și deschisă. Și cel mai important lucru a fost să putem spune ce este boala, să explicăm ce este, pentru că atunci când știi ce este boala din punct de vedere medical, totul capătă sens. Așa că a fost important să le spunem despre ce este vorba, pentru că, știți, nu vreau să existe niciun stigmat sau rușine legată de diagnosticul tatălui lor sau de orice formă de demență.

Când a fost întrebată de prezentatoarea Hoda Kotb dacă este conștient de ceea ce i se întâmplă, Emma a făcut o pauză și a dezvăluit: „Greu de știut”.

Dar, în ciuda dificultății de a avea grijă de soțul ei, ea a spus că primirea diagnosticului i-a făcut viața „mai ușoară”. 

„Cred că a fost o binecuvântare și un blestem. Știți, să înțeleg într-un fel ce se întâmplă în cele din urmă, astfel încât să pot accepta ceea ce se întâmplă. Nu face ca totul să fie mai puțin dureros, dar doar faptul că pot accepta și că știu ce i se întâmplă lui Bruce face ca totul să fie puțin mai ușor”. 

Într-un moment deosebit de emoționant, Hoda a întrebat-o pe Emma ce crede că le învață Bruce pe fetele lor, în timp ce se confruntă cu toții, ca familie, cu boala lui. 

„Sincer, el este cadoul care continuă să ofere. Iubire, răbdare, rezistență, atât de multe…”, a spus Emma.

Emma a precizat că se bucură de sprijinul fostei soții a lui Bruce, Demi Moore, și al celor trei fiice ale lor, aflate acum la vârsta adultă: Rumer, 35 de ani, Scout, 32 de ani, și Tallulah, 29 de ani.

  Bruce Willis s-a retras din actorie în 2022, când a început lupta cu boala care i-a deteriorat abilitățile lingvistice, iar în februarie anul acesta, familia lui a confirmat, într-o declarație comună, că demența „a avansat”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite