Gerard Piqué și iubita sa, dați afară dintr-un restaurant din cauza Shakirei

0
Publicat:

Fostul star al Barcelonei, Gerard Piqué și noua sa iubită, Clara Chia Marti, au fost implicați din nou într-o nouă controversă. Un videoclip care a devenit viral pe Tik Tok îi arată pe cei doi părăsind un restaurant și urcând nervoși în mașină.

Proprietarul restaurantului, care ar fi un fan al cântăreței columbiene Shakira, nu le-a permis să rămână și i-a escortat personal afară. Potrivit martorilor, de îndată ce proprietarul l-a văzut pe controversatul cuplu în restaurantul său, le-a cerut să plece.

Videoclipul de pe Tik Tok s-a răspândit ca un foc de paie pe rețelele de socializare, după ce a fost postat pe 20 februarie. Videoclipul a depășit deja 3 milioane de vizualizări și a incitat la reacții din partea a mii de fani, aceștia împărtășindu-și părerile despre incident.

Clara Chia și Gerard Pigue au fost dați afară de la un restaurant din Barcelona
Clara Chia și Gerard Pigue au fost dați afară de la un restaurant din Barcelona

Proprietarul restaurantului este mai fidel Shakirei decât Piqué însuși”, au ironizat fanii lui Gerard Piqué. Mulți fani l-au aplaudat pe proprietarul restaurantului pentru atitudinea sa, care a alungat cuplul din restaurantul său.

Au plecat nervoși spre mașină

Înregistrarea video nu arată momentul exact în care cuplul a fost scos din local. Cu toate acestea, poate fi văzut momentul în care Clara, în vârstă de 23 de ani, era vizibil furioasă, în timp ce se îndreptau spre mașina lui Gerard Piqué.

Cuplul a mai avut momente controversate de când Piqué și-a etalat relația pe Instagram, pe 25 ianuarie. Gerard Piqué nu s-a sfiit să își arate public afecțiunea și să facă mărturisiri despre dragostea sa pentru tânăra care este model.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite