Pique a publicat prima poză oficială cu noua iubită după despărțirea de Shakira FOTO

0
Publicat:

Gerard Pique (35 de ani) nu se mai ascunde, iar cutremurul mediatic generat de melodia Shakirei împotriva lui nu l-a speriat, relatează relatează publicațiile spaniole El Tiempo și Ara.cat. Miercuri, fostul fotbalist al Barcelonei a publicat pe rețelele de socializare prima sa fotografie cu Clara Chia Marti (23 de ani), noua lui iubită.

Gerard Pique, Shakira și Clara Chia Marti Foto: Colaj
Gerard Pique, Shakira și Clara Chia Marti Foto: Colaj

Deși nu este clară data de începere a relației dintre fostul fotbalist al Barcelonei și tânăra catalană pe care ar fi întâlnit-o la firma sa Kosmos, motivul despărțirii acestuia de celebra cântăreață cu care a fost împreună timp de 12 ani ar fi fost anume infidelitatea lui.

Prima lui apariție împreună cu noua sa iubită, studentă la relații publice, a fost în august 2022, când au fost fotografiați de reporterii revistei Hola, în timp ce participau la nunta unui prieten al fostului fotbalist de pe Costa Brava.

Și deși până acum Pique a distribuit doar fotografii cu el însuși pe Instagram, el a decis să publice prima poză împreună cu Clara Marti. 

Gestul care ar putea fi înțeles ca o modalitate de s-și oficializa relația i-a stârnit și pe fanii acestuia care au reacționat cu milioane de aprecieri și comentarii la fotografia care nici măcar nu are adăugat un text.

În imagine campionul mondial din 2010 apare sprijinindu-se de umărul tinerei în vârstă de 23 de ani.

Clara Chia și Gerard Pique Foto: Instagram/ Pique
Clara Chia și Gerard Pique Foto: Instagram/ Pique

Reacția lui Pique, „o formă de angajament față de Chia”

După ce Shakira a ales sa lanseze melodia împotriva fostului ei partener și a tatălui copiilor, care a ajuns numărul 1 în lume, Gerard Pique a răspuns.

Deși fostul fotbalist nu i-a răspuns direct cântăreței columbiene, el a jucat indirect făcând lucruri precum să meargă în King's League (turneu de mini-fotbal) cu un Twingo, după ce în melodie Shakira o compară pe Clara Chia cu această mașină. Apoi s-a asigurat că Casio – „Ai schimbat un Rolex cu un Casio” – a sponsorizat evenimentul sportiv.

De fapt, în timpul uneia dintre transmisiunile Kings League, Piqué a început să înmâneze ceasuri Casio lui Ibai Llanos și celorlalți streameri în timp ce spunea „Un Casio este pentru viață”, o frază care a fost înțeleasă „ca o afirmare a angajamentului său față de Chia și o lovitură către Shakira”.

Reamintim că Shakira și Pique s-au cunoscut în anul 2010 cu puţin timp înainte de startul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud, când fotbalistul catalan a apărut în videoclipul unui single lansat de Shakira, „Waka Waka (This Time for Africa)", desemnat cântecul oficial al competiţiei. 

Cei doi nu s-au căsătorit niciodată, având împreună doi băieți minori, pe Milan și pe Sasha.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri