Shakira, agresată de mama lui Gerard Pique? Filmarea care a devenit virală VIDEO

0
0

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) s-au despărțit în urmă cu jumătate de an, iar de atunci ies la iveală tot mai multe detalii din viața lor privată.

Motivul rupturii dintre cei doi a fost infidelitatea fostului fotbalist al Barcelonei, despre care artista a mărturisit că ar fi avut indicii

Cert este însă că relația dintre Shakira și Gerard Pique, care își plătesc acum unul altuia polițe, era tensionată înainte de ruptură, și nici cea pe care o artista o avea cu familia  fotbalistului nu era prea bună. 

Dovadă ar putea sta un video în care mama fostului fundaș de la Barcelona, Montserrat Bernabeu, apare în timp ce împingea cu mâna obrazul Shakirei și îi făcea semn să tacă. 

Înregistrarea în care Shakira apare alături de fosta ei soacră, a atras atenția utilizatorilor de rețele sociale, iar în ultimele zile, a devenit virală, potrivit revistei Hola, care a și publicat înregistrarea.

Imaginile nu sunt însă recente. Ele devin publice la exact șapte ani de când au fost realizate potrivit sursei citate și multă lume se întreabă de ce tocmai acum. 

Relația dintre Shakira și fosta soacră Montserrat Bernabeu a trecut de la iubire la răceală,  scria aceeași revistă.

În noua sa piesă, „Music Sessions #53”, artista columbiană o menționează și pe mama lui Gerard Pique.

Atacuri reciproce între Shakira și Pique

La scurt timp de la despărțirea de Shakira, fostul fotbalist al Barcelonei s-a afișat cu noua sa parteneră, Clara Chia Marti și tot de atunci, cântăreața din Columbia îi atacă constant pe Gerard Pique.  

Una dintre ele este noua piesă a artistei (a treia melodie cu această temă), ale cărei versuri îl atacă direct pe Pique și pe iubita lui. Replicile lui Gerard Pique sunt însă pe măsură.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri