GALERIE FOTO Larry Hagman şi personajul mai celebru decât el: J.R. Ewing

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sue Ellen şi J.R. Ewing, rolurile interpretate de Linda Gray şi Larry Hagman.
Sue Ellen şi J.R. Ewing, rolurile interpretate de Linda Gray şi Larry Hagman.

Larry Hagman a murit, dar în urma sa rămân poate cele mai mari două nume ale producţiilor pentru televiziune: serialul „Dallas" şi afaceristul J.R. Ewing. De la conflictul pe care îl are cu Bobby, până la flirtul cu Kristin Shepard, Internetul a păstrat aceste amintiri cu J.R. Ewing, personajul interpretat de Larry Hagman.

Larry Hagman a cunoscut celebritatea odată cu serialul „I Dream of Jeannie" în care a jucat alături de Barbara Eden. În acest serial, Hagman este un astronaut care devine stăpânul unui duh în vârstă de peste 2.000. Apoi, a venit perioada „Dallas" şi momentul în care Larry Hagman a intrat în pielea personajului J.R. Ewing, un afacerist în domeniul petrolului din Texas.

A fost un rol care l-a făcut atât de cunoscut, încât lumea a început să-l ştie mai mult ca J.R. Ewing şi nu ca Larry Hagman. „Când oamenii cred că sunt J.R., le intru în joc", a comentat actorul această situaţie.

În seria „Dallas", actorul Larry Hagman a fost prezent în fiecare episod, adică un total de peste 350 de apariţii. Însă Hagman nu a fost prima opţiune a regizorilor. Norocul a venit din partea lui Robert Foxworth care a refuzat însă rolul.

Detalii despre serialul „Dallas" mai puţin cunoscute de public

Viaţa lui Larry Hagman însă nu a fost mereu plină de momente frumoase. Actorul s-a luptat multă vreme cu dependenţa de alcool şi tutun. Cel dintâi viciu i-a fost atât de dăunător, încât în 1995 a trebuit să facă un transplant de ficat pentru a trăi. La cea de-a doua dependenţă a renunţat pe parcursul vieţii, devenind chiar imaginea campaniei „American Cancer Society".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite