Larry Hagman, omul care a dat viaţă „celui mai mare bandit din istoria televiziunii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Larry Hagman în timpul filmărilor serialului Dallas.
Larry Hagman în timpul filmărilor serialului Dallas.

Larry Hagman a decedat la vârsta de 81 de ani înconjurat de cei dragi, dar alături de marele actor, prin câteva cuvinte, au fost şi alţi oameni, mai mult sau mai puţin apropiaţi. Piers Morgan, jurnalist şi om de televiziune britanic, l-a caracterizat pe J.R. Ewing, personajul care l-a făcut celebru pe Hagman, drept „cel mai mare bandit din istoria televiziunii".

Piers Morgan a spus câteva cuvinte despre Hagman pe Twitter. „Sunt trist că Hagman a murit. Personajul său J.R. Ewing este unul dintre cei mai mari bandiţi din istoria televiziunii. Un actor fenomenal". Larry King, un alt om de televiziune celebru din SUA, a spus că Larry Hagman era într-adevăr o persoană specială. „Sunt şocat. Larry Hagman mi-a fost un om drag cu o carieră incredibilă. El m-a ajutat să mă las de fumat", a afirmat King.

Larry Hagman a interpretat în „Dallas" rolul unui petrolist bogat şi a fost de atâtea ori în pielea lui J.R. Ewing, încât lumea a început să-l ştie drept personaj, şi nu actor. El a declarat că în primii ani ai serialului, şi o perioadă după acesta, le spunea oamenilor că nu e Ewing. „Obişnuiam să spun: «Nu, nu sunt J.R.», dar acum nu mai ştiu. Când oamenii cred că sunt J.R., le intru în joc."

Nici Barbara Eden nu l-a uitat pe Hagman, cea alături de care a jucat în primul său rol celebru, „I Dream of Jeannie". Ea a afirmat pe pagina personală de Facebook că este încă în stare de şoc de când a auzit de decesul actorului. „A fost un element cheie în viaţa mea pentru atâţia ani, şi chiar şi după «I Dream of Jeannie». Prin diversele producţii în care am fost implicată am avut ocazia să-l cunoscut pe Larry Hagman, această «Tornadă a Texasului»", a mai afirmat actriţa.

Şi Linda Gray, Sue Ellen Ewing în filmul „Dallas", a spus despre Hagman că aducea bucurie oricui. „O să-mi fie dor de el foarte mult. Era un caracter original şi trăia viaţa din plin", notează „The New York Times".

Larry Hagman şi familia sa erau reuniţi în Dallas cu ocazia sărbătorii Ziua Recunoştinţei. „Când a murit, era înconjurat de cei dragi".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite