FOTO VIDEO Miss America 2015: o rusoaică din New York care cântă la pahare de plastic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kira Kazanstsev (22 de ani) a fost desemnată Miss America 2015 FOTO AP
Kira Kazanstsev (22 de ani) a fost desemnată Miss America 2015 FOTO AP

Câştigătoarea concursului de frumuseţe Miss America 2015, Kira Kazantsev, a impresionat juriul care a desemnat-o învingătoare la proba talentului, printr-o interpretare neobişnuită a hit-ului „Happy“, semnat de rapperul american Pharrell Williams. Reprezentata New York-ului a cântat melodia care a făcut furori în întreaga lume cu ajutorul unui pahar de plastic lovit de podea.

Proba de talente din cadrul concursului de frumuseţe „Happy“ folosind un pahar de plastic roşu, pe care l-a lovit de podea, iar suntele făcute reproduceau ritmurile melodiei cântate de Pharrell Williams, scrie AP Entertainment.

Deşi talentul tinerei, în vârstă de 23 de ani, i-a adus acesteia mult râvnitul titlu de Miss America, interpretarea sa a stârnit un val de critici în reţelele sociale. Kazantsev nu s-a lăsat însă descurajată de comentariile răutăcioase de pe internet şi a explicat: „Am ales să-mi demonstrez acest talent deoarece îmi doresc ca fiecare fată din America să vadă că poate face orice lucru la care se pricepe mai bine, în direct, la televiziunea naţională, chiar dacă talentul său implică un pahar de plastic“.

„Într-un minut şi jumătate (cât a durat prestaţia – n.r.) m-am distrat mai bine ca niciodată, pentru că am fost eu cu adevărat şi am făcut exact ceea ce am vrut, indiferent de ce mi-au spus alţii. Mă bucur foarte mult (că am luat această decizie – n.r.) “, a completat Kazantsev.

Câştigătoarea concursului de frumuseţe Miss America 2015 a mai spus că s-a insipirat din filmul „Pitch Perfect“ (2012), în care personajul Beca (Anna Kendrick) ţine ritmul unei melodii cu ajutorul unui pahar de plastic.

Kira Kazanstev a fost încoronată de Miss America 2015, Nina Davuluri FOTO AP

Miss America 2015 FOTO AP

Pe de altă parte, Kazantsev a mărturisit că, din punctul său de vedere, senatoarele din SUA ar trebui să facă presiuni asupra colegilor lor pentru combaterea agresiunilor sexuale din cadrul armatei. Mai mult, pe parcursul anului în care va deţine titlul de Miss America, Kazantsev plănuieşte să susţină o serie de discursuri publice cu privire la combatarea violenţei domestice.

Cu toate acestea, Miss America nu are de gând să-şi neglijeze studiile: cum premiul său constă într-o bursă şcolară în valoare de 50.000 de dolari, ea vrea să se înscrie la o facultate de drept.

Acesta este al treilea an cosecutiv în care câştigătoarea concursului de frumuseţe Miss America provine din statul New York.

Pe locul al doilea la concursul de frumuseţe Miss America 2015, s-a clasat Courtney Paige Garett (Miss Virginia). Aceasta este urmată de Ashton Jo Campbell (Miss Arkansas), Victoria Cowen (Miss Florida) şi Lauren Kuhn (Miss Massachusetts).

Kira Kazantsev s-a născut în 1991, într-o familie de ruşi, în California, apoi s-a mutat cu părinţii ei în New York. A urmat cursurile Universităţii Hofstra din New York şi este licenţiată în ştiinţe politice, studii globale şi geografie. De asemenea, Kazantsev vorbeşte fluent limbile rusă şi spaniolă.

În 2014, Kira Kazantsev a fost desemnată Miss New York, iar în 2013 s-a clasat în primele zece locuri din cadrul aceluiaşi concurs, obţinând titlul de Miss Cosmopolitan.

Kira a fost victima unui iubit agresiv în timpul facultăţii, astfel că a înfiinţat o platformă online numită „Love Shouldn’t Hurt: Protecting Women Against Domestic Violence“ („Iubirea nu ar trebui să doară: Protejaţi femeile de violenţa domestică“). În prezent, acestea este angajata organizaţiei Safe Horizon pentru combaterea violenţei domestice, este membru de onoare al asociaţiei feministe Emerging Philanthropist for the Women’s Prison şi ţine frecvent discursuri motivaţionale la căminele care adăpostesc oameni ai străzii sau victime ale agresiunilor fizice.

Kira Kazantsev, Miss America 2015 FOTO AP

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite