VIDEO „Happy“ a lui Pharrell Williams a ajuns şi la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevi de la şcoli din judeţele Cluj şi Călăraşi au făcut o altă versiune a videoclipului „Happy“ a lui Pharrell Williams într-un proiect educaţional. Ei au filmat în Cluj-Napoca - pe Cetăţuie, în Parcul Central şi în faţa Teatrului Naţional - şi în Călăraşi.

Un proiect dintre Colegiul Tehnic de Comunicaţii "Augustin Maior" din Cluj-Napoca şi Liceul "Danubius" din Călăraşi s-a încheiat prin realizarea unui videoclip.

Proiectul se numeşte „Şcoala fără frontiere“, iar videoclipul „Happy - Cluj Napoca & Călăraşi“ conţine scene în care sunt puse în evidenţă obiective urbane din cele două oraşe, dar şi creativitatea, energia pozitivă şi entuziasmului elevilor.

La filmări au participat elevi de la Colegiul Tehnic de Comunicaţii "Augustin Maior" din Cluj-Napoca şi de la Liceului "Danubius" din Călăraşi.

Filmuleţul, de vreo 7 minute, cuprinde mai mult de 30 de secvenţe filmate în cele două oraşe. Are aproape 300 de afişări.

Mai puteţi citi:

„Happy“ de Alba Iulia a depăşit 100.000 de vizualizări. Povestea clipului ce promovează cea mai frumoasă Cetate din România

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite