FOTO Nuditate şi celebritate: cele mai mediatizate imagini de pe Instagram din 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fie că s-au deghizat ori s-au dezbrăcat, Rihanna, Miley Cyrus, Justin Bieber şi Lady Gaga au preferat să se expună în ipostaze revelatorii, pentru milioanele de fani de pe Instagram.

Poza cuminte cu Justin Bieber şi „unchiul Will“ (Smith – n. r.) a strâns peste 1,5 milioane de like-uri pe Instagram, devenind cea mai populară imagine de pe platformă. Anul acesta, însă, reţeaua de socializare a beneficiat de o multitudine de instantanee prin care celebrităţile au atras atenţia, aplauzele şi criticile internauţilor.

În februarie, Beyoncé Knowles, Kelly Rowland şi Michelle Williams au reunit formaţia Destiny's Child, pentru gala Super Bowl.

image

Beyonce s-a mai fotografiat în faţa casei, cu sora ei, Solange, şi cu mama, Tina.

image

În august a şocat când şi-a arătat părul tuns scurt.

image

 În aceeaşi lună, Madonna s-a deghizat în Marie Antoinette, pentru a-şi aniversa ziua de naştere.

image

Pe lângă imaginile în care scoate limba, Miley Cyrus a mai publicat instantanee cu dansatorii, urşii-amanţi şi costumele pe care le-a îmbrăcat. 

image

În imaginea de mai jos, s-a deghizat în Lil Kim, de Halloween.

image

Rihanna a profitat de vizita în Adu Dhabi pentru o şedinţă foto neautorizată din cauza căreia a fost rugată să părăsească un complex de moschei.

image

Cum imaginile cu trupul învelit sunt o raritate în cazul ei, diva din Barbados şi-a răsplătit fanii şi cu poze sexi, de la petreceri sau de la filmări (pentru clipul „Pour It Up“, de exemplu).

image

De Halloween, în schimb, ea a adoptat o imagine dark.

image

Kim Kardashian şi Kanye West, părinţii micuţei North West, s-au logodit în acest an. Prezentatoarea TV le-a arătat milioanelor de fani inelul norocos.

image

Britney Spears şi-a etalat trupul tonifiat, în timpul filmărilor de la clipul „Work Bitch“.

image

Pentru promovarea noului album, „ARTPOP“, Lady Gaga s-a afişat goală, dar a adoptat şi un look masculin, în numele artei.

image

Mariah Carey şi soţul ei, Nick Cannon, s-au deghizat în iepuri, în luna martie. 

image

Justin Bieber şi-a încordat muşchii pentru admiratoare, dar şi-a postat şi cadre intime cu Selena Gomez ori din salonul de tatuaje

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite