Rihanna a fost rugată să părăsească o moschee

0
0

Starul de muzică pop Rihanna a fost rugată să părăsească un complex de moschei din Abu Dhabi după ce a realizat o şedinţă foto neautorizată.

O declaraţie realizată de Sheikh Zayed Grand Mosque Centre susţine că a interpreta a fost rugată să plece după realizarea unor „fotografii nepotrivite”. Fotografiile „nu au respectat termenii şi condiţiile” prevăzute de vizitele organizate în centrul de moschee.

Cântăreaţa a urcat pe Twitter pozele în care aceasta este îmbrăcată într-un costum negru şi are un văl pe cap. Motivul călătoriei starului american în Abu Dhabi este faptul că aceasta a avut concert în capitala Emiratelor Arabe Unite sâmbătă.

Reprezentanţii instituţiei susţin că Rihanna a venit prima dată „la o intrare care nu este pentru vizitatori”.„Aceasta fost preluată de reprezentanţii moscheii şi direcţionată către intrarea corespunzătoare, pentru a efectua o vizită în condiţii normale”, potrivit comunicatului, citat de BBC.

Comunicatul precizează că Rihanna a venit în vizită fără „a anunţa în prealabil administraţia” în legătură cu intenţiile ei.

Echipa de presă a interpretei nu a comentat până în prezent declaraţiile emise de reprezentanţii moscheii din Abi Dhabi. 

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite