Lady Gaga s-a dezbrăcat complet la finalul unui concert

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cântăreaţa Lady Gaga
Cântăreaţa Lady Gaga

Lady Gaga reuşeşte de fiecare dată să-şi şocheze, dar şi să-şi amuze fanii cu ţinute bizare şi apariţii extravagante, de data aceasta însă, a şocat prin lipsa „ţinutei“.

În clubul londonez G-A-Y, cântăreaţa de 27 de ani a urcat pe scenă palidă la faţă şi purtând o rochie albă lungă, ce amintea de personajele din filmele de groază.

Aceasta a purtat o perucă blondă şi şi-a îmbunătăţit „aspectul de porţelan“ cu o pudră albă, dar a ţinut să amintească fanilor că face parte din lumea celor vii prin buzele trandafirii şi obrajii cu o tentă roşiatică.

La sfârşitul concertului, controversata cântăreaţă şi-a surprins audienţa aruncându-şi rochia de pe ea, rămânând complet goală şi cu braţele fluturând în aer, după cum notează „Daily Mail“.

lady gaga

Lady Gaga complet goală pe scena unui club londonez FOTO Guliver/ Rexfeatures

Vedeta a declarat recent pentru „The Independent“ că în spatele ţinutelor alese şi a versurilor sunt ascunse anumite mesaje. „Toate cântecele mele au anumite înţelesuri, în toate hainele mele sunt îngropate iconografii. Dar, în aceeaşi măsură, munca mea este la fel de specială dacă o priveşti într-o formă mai profundă. Ideea este că e memorabilă. Este o sarcină dificilă să faci arta comercială să fie luată în serios“, a mărtusirist Lady Gaga.

În prezent, artista se pregăteşte pentru lansarea celui de-al treilea album, ARTPOP, pregătită pentru data de 11 noiembrie. De asemenea, Gaga va apărea într-un episod special de 90 de minute din serialul „The Muppets“. Sir Elthon John şi Joseph Gordon-Levitt se numără printre ceilalţi invitaţi speciali ce reprezintă o parte din show. 

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite