Indignarea lui Dan Negru pe Autostrada Soarelui: „Drumul către succes și drumul către eșec arată la fel” VIDEO

0
Publicat:

Cunoscutul prezentator a postat pe rețelele sociale un clip în care spune că nu a surprins niciun panou cu destinații turistice pe Autostrada Soarelui.

Dan Negru
Dan Negru

Dan Negru își petrece weekend-ul pe litoralul românesc, la Mamaia și a postat, așa cum face de la o vreme, un scurt clip despre locurile întâlnite.

De data aceasta, prezentatorul s-a arătat indignat de faptul că tot traseul Autostrăzii Soarelui este înțesat cu panouri publicitare, dar niciunul despre atracțiile turistice din zona Dobrogei.

„Am plecat spre mare în dimineața asta. Autostrada care duce spre litoral e ticsită de reclame: unde te uiți, stânga, dreapta, vezi doar panouri publicitare la jocuri de noroc, la poker, la magazine, la orice! N-am văzut în schimb nici măcar un indicator turistic care să te trimită la zonele turistice de aici și sunt multe. Poți să ajungi de aici ușor la Adamclisi, la cetatea Capidava, la Peștera Sfântului Andrei, acolo unde a poposit unul din apostolii lui Iisus: Andrei. Drumul către succes și drumul către eșec arată la fel. Niciun indicator turistic pe Autostrada Soarelui care duce spre litoral, deși Dobrogea e plină de atracții turistice”, a spus prezentatorul pe rețelele sociale.

Dan Negru va sta în această perioadă la hotelul Savoy, același la care trafge de fiecare dată când vine la Mamaia.

„Am ajuns într-un final în Mamaia. Atunci când vin la Mamaia, mai ales anul acesta am stat la hotelul Savoy. Îmi place la Savoy cel mai mult plaja. Are o energie foarte bună!”, a mai spus Dan Negru.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite