Dan Negru, despre discriminarea în televiziune: „Răduleasca și Marin sunt «babe»“

0
Publicat:

Prezentatorul TV a criticat televiziunile din România, susținând că discriminează în funcție vârstă, și spune că mari personalități TV din străinătate nu ar avea „nicio șansă“ la noi în țară.

Dan Negru în show-ul Kanal D
Dan Negru crede că vedetele TV de o anumită vârstă sunt discriminate în România FOTO Kanal D

Dan Negru (51 de ani) a primit marți seara, la gala Premiilor Radar de Media, trofeul pentru Personalitatea media a anului 2022. Prezentatorul Kanal D a menționat în discursul său faptul că nume mari din zona media nu-și mai găsesc locul în televiziuni din cauza vârstei.

Dacă ar fi să dedic cuiva acest premiu, l-aș dedica oamenilor de peste 40-50 de ani care lucrează în televiziunile din România. Pentru că televiziunea din România, în acest moment, e lovită de discriminare de vârstă“, a spus prezentatorul TV când a urcat pe scenă pentru a primi premiul.

Acesta a revenit cu o postare pe Facebook, în care a detaliat mesajul.

Am primit premiul ăsta aseara și am vrut să le spun celor multi, aflați în sală, un adevăr: în televiziunea din România există discriminare de vârstă! O spun cu responsabilitate! Eu cred că există și în alte bresle, dar pe a mea o cunosc cel mai bine.

Suntem singura țară din Europa și una dintre puținele din lume în care există discriminare de vârstă. Elen de Generis, cea mai populară prezentatoare TV a momentului în America, are 64 de ani. Răduleasca și Marin sunt «babe» la noi. Larry King si-a început cariera la 50 de ani. N-avea nicio șansă în România.

Le-am dedicat premiul ăsta colegilor mei trecuți de 40-50 de ani din televiziunile românești. Sunt puțini. Nu vârsta e scopul. Vârsta e doar experiență. Și unii au mai multă experiență decât alții. E atât de simplu“, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite