Madonna, despre infecția care aproape a omorât-o: „Sunt norocoasă că sunt în viață“

0
Publicat:

În urmă cu o lună, artista a fost găsită inconștientă în casă și a ajuns la terapie intensivă, din cauza unei infecții bacteriene netratate la timp.

Madonna a avut probleme majore de sănătate luna trecută FOTO Profimedia
Madonna a avut probleme majore de sănătate luna trecută FOTO Profimedia

Artista în vârstă de 64 de ani a vorbit, într-o postare pe Facebook și Instagram, despre episodul critic prin care a trecut luna trecută, când a fost găsită în stare de inconștiență acasă, în New York, și transportată de urgență la terapie intensivă. Cântăreața a avut o infecție bacteriană gravă, care a ținut-o câteva zile în spital. Totuși, ea a fost nevoită să amâne turneul mondial „Celebration“, care urma să înceapă pe 15 iulie, la Vancouver, în Canada.

Cântăreața a publicat trei fotografii, una cu fiica ei, Lourdes, una cu fiul ei adoptat, David Banda, și una în care ține în mână o fotografie înrămată, primită cadou de la managerul său.

Dragostea familiei și a prietenilor este cel mai bun medicament. După o lună de la spitalizare, pot trage concluzii. Ca mamă, poți să fii cu adevărat dedicată copiilor tăi și să te dăruiești lor. Dar când eu am fost la pământ, copiii mei au fost cu-adevărat alături de mine. Am văzut o latură a lor pe care nu o mai văzusem până acum.

La fel și dragostea și sprijinul prietenilor mei. Dacă măriți această imagine pe care o țin în mână, veți vedea o fotografie Polaroid făcută de Andy Warhol, în care apare ​​Keith Haring purtând o jachetă cu chipul lui Michael Jackson pictat pe ea. Un triunghi perfect al strălucirii. Acest artist a marcat atâtea vieți, inclusiv pe a mea.

Am plâns în hohote când am deschis acest cadou pentru că mi-am dat seama cât de norocoasă sunt că sunt în viață. Și cât de norocoasă sunt să-i cunosc pe acești oameni și pe mulți alții care au plecat. Mulțumesc @guyoseary (managerul Madonnei – n.r.) pentru acest cadou! Le mulțumesc îngerilor mei protectori care m-au lăsat să rămân aici și să-mi termin munca“, a scris artista.

Madonna, care a fost găsită în stare de inconștiență, a fost readusă la viață prin administrarea de narcan (comercializat și sub denumirea de Naloxonă), un medicament folosit în mod obișnuit pentru a inversa sau reduce efectele opioidelor. Însă, este de asemenea, folosit pentru a inversa șocul septic acut la pacienți, afecțiune de care a suferit și celebra cântăreață americană. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite