Dumitru Dragomir, despre situația în care a ajuns Irinel Columbeanu: „Nu mi-e milă de el”

0
Publicat:

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a mărturisit, în cadrul emisiunii „MAX Profețiile lui Mitică”, că nu îi este milă de Irinel Columbeanu, care a ajuns să-și plătească șederea la azilul de bătrâni din Ghermănești, Ilfov, din donații.

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu s-a mutat într-un azil de bătrâni din Ghermănești. Foto Captură video YouTube

După ce a stat o bună perioadă de timp în luxoasa și impunătoarea vilă de la Izvorani, Irinel Columbeanu a locuit cu chirie într-un apartament din Capitală. Însă, starea lui de sănătate s-a înrăutățit și a fost nevoit să se mute într-un azil de bătrâni.  

Deși cel care pe vremuri învârtea banii cu furca trece printr-o situație delicată, persoanele publice nu s-au grăbit să-i sară în ajutor. Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că nu are de gând să-l ajute cu bani pe fostul om de afaceri, adăugând că „e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”.   

De asemenea, Anamaria Prodan a afirmat că femeile ușoare au fost cele care l-au distrus pe acesta. 

„Când mergi toată viața din prostituată în prostituată, la ce te aștepți? Tu vrei acum să vină prostituata să aibă grijă de tine? În loc să fi avut grijă să te asiguri din vreme, să-ți crești nepoții la bătrânețe, tu aștepți prostituata să te salveze? Păi, ea și-a găsit alt fraier, gata! Asta e! Eu nu critic omul, dar asta e adevărul! Să ajungi tu din fost milionar să nu ai cu ce să-ți plătești nici azilul, este cumplit!“, a declarat impresara în podcastul „Tare de tot”. 

 „Bani mulți nu a avut”

Ba mai mult, și Dumitru Dragomir a vorbit de curând despre situația lui Irinel Columbeanu, conform Fanatik.  

Nu mi-e milă de el, nu mi-e milă de omul prost. De oamenii proști nu mi-e milă. De omul sărac mi-e milă, de omul care muncește mi-e milă. Eu sunt un milos, să știi! Dar de oamenii care au belșug și intră-n faliment… În faliment poți să intri oricum, dar să-ți păstrezi cel puțin demnitatea, familia, astea. Tragi, muncești, aaa, dacă te lasă mințile, atunci nu ești de condamnat”, a afirmat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal despre fostul miliardar. 

Conform fostului fotbalist, Columbeanu nu a avut foarte mulți bani: „A băgat vreun milion sau două. Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut. Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui. Vezi ce frumos vorbesc. Doamna lui care acum e în America cu fata, e bine mersi.  

El nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul că are o boală necruțătoare, e în faza incipientă. Are un pic de Alzheimer. Și nu-mi place că l-au luat și la mișto. Leo de la Strehaia a zis că să se însoare cu sora lui și îi dă o vilă, că vrea să-l ajute”, a mai adăugat Dragomir.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite