Gigi Becali, despre situația delicată a lui Irinel Columbeanu: „Unde îi sunt toți banii?”

0
Publicat:

Vestea că fostul om de afaceri Irinel Columbeanu s-a mutat la un azil de bătrâni i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Patronul FCSB a afirmat că nu intenționează să-l ajute cu bani pe fostul miliardar, adăugând că „e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”

Gigi Becali
Gigi Becali nu are de gând să-l ajute cu bani pe Irinel Columbeanu. Foto: Arhivă

Irinel Columbeanu s-a mutat de curând într-un azil de bătrâni din Ghermănești, Ilfov, unde și-a trăit ultimele clipe de viață și tatăl său. În ultimii ani, fostul soț al Monicăi Gabor a pierdut toată averea și a ajuns falit. În prezent, Columbeanu nu are bani să plătească azilul în care locuiește, însă speră că va fi ajutat de prieteni. 

În aceeași ordine de idei, directorul azilului a crezut că latifundiarul din Pipera ar putea să-l ajute pe cel care odată învârtea banii cu furca. Însă, Gigi Becali a afirmat că nu are de gând să facă acest lucru. 

 „Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui. Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-odată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn. 

Eu cred că totuși Monica (n.red. fosta soție a acestuia) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, a afirmat Gigi Becali. 

„Viața te aduce unde te aduce”

De asemenea, Becali a susținut că femeile care au fost în viața fostului miliardar l-ar putea ajuta cu bani.

„Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe iahturi sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și iaht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel, îl pot ajuta! 

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.red. prima soție a lui Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a declarat patronul FCSB pentru ProSport.   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite