Detaliul neștiut despre Irinel Columbeanu. Unde s-a angajat prima dată și ce studii are fostul miliardar

0
Publicat:

Personaj monden controversat, Irinel Columbeanu, ajuns în sapă de lemn după ce a tocat toată averea, este un intelectial la bază. Puțină lume știe ce studii are fostul milionar aflat în atenția opiniei publice datorită relațiilor cu femei mult mai tinere decât el.

Irinel Columbeanu a pierdut toată averea și trăiește la azil FOTO Adevărul
Irinel Columbeanu a pierdut toată averea și trăiește la azil FOTO Adevărul

Conform diplomei sale de absolvent al Institutului Politehnic Român, profesia de bază a fostului milionar este cea de inginer. Irinile Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a absolvit Facultatatea de Electrotehnică din Cadrul Facultății București, scrie click.ro.

Mai mult decât atăt, fostul milioanr care acum trăiește la azil, a fost un student sârguincios. El a absolvit cu 10. Ulterior, cu diploma de inginer în buzunar, Irinel Columbeanu s-a angajat la Institutul de Nutriție și Îngrășăminte din Balotești.

Citește articolul complet pe click.ro

Cum s-a acomodat Irinel Columbeanu la azilul de bătrâni: „Eu sunt patriot!“

Irinel Columbeanu locuiește la azil de câteva săptămâni. În fiecare dimineață, are o rutină, așa cum a dezvăluit patronul căminului.

La căminul de bătrâni din Ghermănești, acolo unde a ajuns, Irinel Columbeanu are parte de liniște și îngrijire specializată. Fostul milionar a fost cazat singur în cameră, deși nu are bani să acopere chiria de 7000 de lei pe lună.

Deocamdată, costurile sunt suportate de Ion Cassian, patronul azilului unde a fost găzduit în ultimele clipe ale vieții și tatăl fostului milionar de la Izvorani, Ion Columbeanu.

Tot Ion Cassian a dezvăluit și cum își începe fiecare zi Irinel Columbeanu. „Irinel se trezește și ascultă imnul României la prima oră! Așa îi place lui! Este foarte bine îngrijit aici. Deocamdată a stat 15-20 de zile pe gratis aici“, a dezvăluit Ion Cassian.

Prezent și el la discuție, Irinel Columbeanu a recunoscut că are acest obicei de ani de zile.

Așa e, ascult imnul României. Eu sunt patriot și îmi place”, a spus fostul milionar.

Cea mai mare dorință a lui Irinel Columbeanu, după ce s-a mutat la azil

Cu toate că s-a pensionat și că s-a mutat recent într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu are planuri mari. Fostul om de afaceri a dezvăluit că își dorește să scrie o carte.

  „Pe câteva vi le-am dezvăluit: să continui să scriu o carte. Am exersat și memoria și concentrarea cu această ocazie. Am grijă să scriu corect gramatical și în mesaje. Visul meu e să revitalizez proiectul pe care l-am avut cu cimentul de la hotelul din Predeal. Nu a fost să fie, m-a distrus financiar, din păcate”, a dezvăluit fostul om de afaceri Irinel Columbeanu, în emisiunea Exclusive VIP.     

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite