Cum comentează Selly povestea șocantă a decăderii lui Irinel Columbeanu. „Eu mă opream la 1 milion și...”

0
Publicat:

În ultimul episod al Selly Show, vloggerul fenomen, Andrei Șelaru, a adus în prim-plan povestea uluitoare a decăderii financiare și personale a fostului om de afaceri Irinel Columbeanu.

Selly a vorbit despre Irinel Columbeanu FOTO Captură Youtube
Selly a vorbit despre Irinel Columbeanu FOTO Captură Youtube

Cunoscut pentru simțul umorului, dar și simțul critic și critice, Selly a abordat subiectul fără menajamente, aducând în discuție mai multe detalii despre viața controversată a lui Irinel Columbeanu. Episodul este intitulat, în mod ironic: „Irinel Columbeanu: De la prinț la cerșetor”.

De la vila sa fabuloasă, la azilul de bătrâni

Irinel Columbeanu, care cândva se bucura de o avere de peste 100 de milioane de euro și o vilă luxoasă la Izvorani, se află acum într-un azil de lângă București, având nevoie de ajutorul prietenilor și cunoscuților pentru a-și plăti șederea acolo. Selly a subliniat că și fiica sa din America a contribuit la susținerea financiară a tatălui său.

Vloggerul a subliniat dificultățile prin care a trecut fostul om de afaceri și modul în care și-a pierdut nu doar averea, ci și familia, dar nu s-a ferit să facă remarci acide la adresa sa.

„Ploua și a pierdut 150 de milioane de euro. A plouat în beton. Dacă a fost așa relaxat și în anii ăia, înțeleg cum i-a pierdut. E nașpa să fii numit fost om de afaceri. E aiurea să pierzi atât. Eu la un milion rămas ziceam că gata, mă retrag și aia e. Pe plan personal el nu s-a oprit din extravaganțe. El a dat foarte mulți bani pe femei. El nu știa câți bani are, era greu să le evalueze și cred că prețurile la imobiliarele lui au scăzut fix atunci. Pare că a fost blestemat. Eu mă opream la 1 milion și îmi trăiam viața (…)”, a afirmat Selly, pe canalul său de Youtube.

Critici și la adresa Monicăi Columbeanu

Selly a continuat să aducă în discuție și mai multe aspecte din relația dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor, fosta sa soție. Vloggerul a subliniat diferența mare de vârstă dintre cei doi și s-a amuzat de finalul tragicominc al poveștii de iubire.

„Râdeam noi, dar ajungem și noi la bătrânețe. Monica a avut noroc, a intrat când trebuie și a ieșit tot când trebuie”, a spus el.

Reacția societății și ajutorul refuzat de Gigi Becali

Deși Irinel Columbeanu a cerut ajutor de la mai mulți oameni publici, inclusiv de la Gigi Becali, acesta a refuzat să-l susțină financiar. Selly a vorbit și despre faptul că fostul milionar se află acum în același azil în care a locuit și tatăl său.

În ciuda întrebărilor ridicate cu privire la durata șederii lui Irinel Columbeanu în azil, acesta pare a se simți bine, conform declarațiilor lui Ion Cassian, directorul azilului din Ghermănești.

„Nu pot să vă dau amănunte, deoarece eu nu sunt în București, dar din câte știu se simte foarte bine. (…) Nu știu cât va mai sta aici”, a declarat acesta, pentru Fanatik.

Irinel Columbeanu a ieșit din azil pentru a merge la frizerie
Irinel Columbeanu a ieșit din azil pentru a merge la frizerie

Cu toate acestea, vloggerul a subliniat și că Irinel Columbeanu rămâne activ pe rețelele de socializare, postând despre activitățile sale zilnice. Faptul că acesta a fost invitat în emisiunea lui Cristi Brancu și că a ieșit din azil pentru a se tunde la o frizerie demonstrează că își menține optimismul, chiar dacă se află într-o perioadă dificilă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite